Μουσικοχορευτική βραδιά στον Κυνήδαρο

20Αυγούστου 2011 - Μουσικοχορευτική βραδιά
Για άλλη μια χρονιά οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού ολοκληρώθηκαν με την μουσικοχορευτική βραδιά στις 20 Αυγούστου 2011. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και χόρεψαν με το συγκρότημα της Αγγελικής και της Στέλλας Κονιτοπούλου.
Την έναρξη της βραδιάς έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Λιαδάκης αναφέροντας τα εξής: «Σεβαστοί Πατέρες, αξιότιμοι κύριοι προσκεκλημένοι, κυρίες και κύριοι, αγαπητή νεολαία, σας καλησπερίζουμε και σας καλωσορίζουμε στην αποψινή παραδοσιακή βραδιά μας με τίτλο ΑΝΤΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ανταμώνουμε και απόψε στον πολυχώρο αθλητισμού και Πολιτισμού «Βασίλειος Απ. Αντωνάκης» που από τις 2 Μαϊου 2011 είναι και επίσημα ιδιοκτησία του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», χάρη στην ευγενική και μεγαλόψυχη προσφορά της κας Σοφίας Αποστ. Αντωνάκη και κυρίας Ειρήνης Βασιλ. Αντωνάκη. Στο σημείο αυτό θα ήθελα το ζεστό σας χειροκρότημα για την μεγάλη αυτή προσφορά τους προς τον Κυνήδαρο.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω για τις προσφορές τους στην σημερινή εκδήλωση τους: Μήτσακα, το Γιώργο του Μήτσακα, το Λιαρμακάκι, το Νίκο Κοκκωνάκι που πρόσφεραν από μία ζούλα, τον Γιάννη του Τσελεντομανώλη που προσέφερε δύο τυριά, τον Βαγγέλη Κουνάδη (Κουρμουλάκι) για την κατασκευή της εξέδρας, τον Αντώνη το Γκιριμάκι που προσέφερε ένα μπετόνι κρασί και διάφορες μεταφορές με το φορτηγό του, τον Γιάννη Καρποντίνη (Κοκκινάκι) που προσέφερε τα μάρμαρα-πάγκοι της κουζίνας, τον Γεροντάκη Στέλιο,
τον Τσελεντογιάννη, τον Στάθη Κλουβάτο, τον Γιάννη Κονιτόπουλο, τον Γιώργο Καρποντίνη (Έλληνα) που προσέφεραν από ένα μπετόνι κρασί αλλά και την βοήθεια του Γιώργου Καρποντίνη στην κουζίνα, τον Βασίλη Καρποντίνη (Τσιρλικάκι) και Βασίλη Φλεριανό που επιμελήθηκαν τον ηλεκτροφωτισμό, το Γιώργο Κλουβάτο «Βασιλαράκι» για την παραχώρηση του ψυγείου, και αυτούς που εργάζονται στην κουζίνα: Δημήτρης Λεγάκης, Χρήστος Καρποντίνης, Γιώργος Καρποντίνης, Βαγγέλης Φλεριανός, Νίκος Γεροντάκης που είχε την ιδέα για τις πατάτες και όλους όσους βοήθησαν στο καθάρισμα τους, Βαγγέλης Καρποντίνης και Νίκος Καρποντίνης (Κοκκινάκι).
Την κα Κούλα Βιτζηλαίου για την βοήθειά της στην τακτοποίηση της κουζίνας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς της διαφήμισης της εκδήλωσης: Ιάκωβος Τουμπακάρης-NISSAN EXELIXIS-service-Συνεργείο-Ανταλλακτικά, Κώστας και Βαγγέλης Ναννάς- Έκθεση Επίπλου & Ξυλουργικές κατασκευές. Τον σύλλογο Εγγαριτών και τον Ιάκωβο Νικολάου Τσελέντη για τα τραπεζοκαθίσματα, τον πρόεδρο της Κοινότητας Κώστα Κλουβάτο και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την βοήθειά τους. Τέλος να ευχαριστήσω τα μέλη των Δ.Σ. των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού μας για την βοήθεια τους σε όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Σας εύχομαι καλή διασκέδαση».
Μετά το χαιρετισμό του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου «Ο Απίκραντος» Βαγγέλη Κακλαμάνου, τον χορό άνοιξαν παιδιά του χωριού αφού πρώτα έπαιξαν το παιχνίδι «Η Πινακωτή». Τα παιδιά χόρεψαν συρτό και μπάλλο, βλάχα και καλαμιαθιανό με τους μουσικούς Βασίλη Κλουβάτο στο βιολί, Αγγελική Κονιτοπούλου στο τραγούδι και Απόστολο Καρποντίνη στο λαούτο.
Στην συνέχεια της εκδήλωσης μετά από πρόσκληση της Στέλλας Κονιτοπούλου, έπαιξαν οι καλλιτέχνες Μανώλης Μπαρμπεράκης βιολί–τραγούδι, Χρήστος Τσελέντης τραγούδι και Βαγγέλης Κακλαμάνος λαούτο. Ο κόσμος χόρεψε και διασκέδασε μέχρι τις 5:00 το πρωί.

Την εκδήλωση μας τίμησαν (για ακόμα μια φορά) με την παρουσία τους ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Κυνηδάρου Κώστας Κλουβάτος, τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ. Σοφία Μάρκου, Σταύρος Κονδύλης και Κώστας Βερνίκος και ο πρόεδρος του συλλόγου Δανακιωτών Στέλιος Δρυμαλίτης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, εύχεται δε σε όλους καλό αποκαλόκαιρο και καλό Φθινόπωρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις