Τα νέα του Συλλόγου

Τα νέα του Συλλόγου
Το blog του συλλόγου μας έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία ενός φίλου (Λιάκος Δημήτριος) και του γραμματέα του Δ.Σ. Ιάκωβου Κ. Τσελέντη. 
Έχοντας υπόψη την άνοδο της τεχνολογίας -η οποία προχωρά με γοργούς ρυθμούς- σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αυτό το blog αφού ένα μεγάλο μέρος των μελών μας και κυρίως της νεολαίας, ενημερώνεται καθημερινά από το διαδίκτυο.
Οι αναρτήσεις γίνονται από τον γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου και καταγράφονται όλα τα πεπραγμένα του Δ.Σ. όπως αποφάσεις, παρουσίασεις βιβλίων, δελτία τύπου κλπ. χωρίς σχολιασμούς και επικρίσεις. 
Σκοπός είναι οι αναγνώστες και μέλη να έχουν σωστή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του συλλόγου και να μπορούν φυσικά σε κάθε μία ξεχωριστά, να καταθέσουν το σχόλιο τους, την άποψη τους ή την διαφωνία τους. Αυτά τα σχόλια, παρατηρήσεις ή προτάσεις κλπ, θα ληφθούν υπόψη στο Δ.Σ. και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια βελτίωσης για την καλή λειτουργία και οργάνωση του συλλόγου μας.
Στο μέλλον θα αναρτηθούν θέματα που αφορούν την ιστορία του συλλόγου, όπως αρχείο μελών, παλαιότερες δράσεις κλπ δρατηριότητες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις