Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 12/09/2011

Νέο μέλος του συλλόγου με Α.Μ. 1236 είναι ο ΝΑΝΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Μιχαήλ.
Η πρώτη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. μετά το καλοκαίρι, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 στην αίθουσα του συλλόγου. Έγινε απολογισμός των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Κυνήδαρο και ενημέρωση από τον ταμία για τη οικονομική κατάσταση του συλλόγου.
Ουσιαστικά η νέα περίοδο του συλλόγου -ανάφερε ο πρόεδρος Στέλιος Λιαδάκης- και αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την βοήθεια και την συμπαράσταση τους στις εκδηλώσεις,  ξεκινά από σήμερα και θα πρέπει να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός για τις δράσεις και δραστηριότητες του συλλόγου. Έγινε αναφορά και τοποθετήθηκαν όλα τα μέλη για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά, συζητήθηκαν βασικά θέματα λειτουργίας της αίθουσας του συλλόγου που πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν και ΟΜΟΦΩΝΑ πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
1) Να γίνει ανάρτηση στο blog του συλλόγου μας των αιμοδοτών που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία στον Κυνήδαρο στις 17&18 Αυγούστου 2011 . 
2) Να σταλούν επιστολές για ενημέρωση στους ενοικιαστές των κτημάτων που ανήκουν στο σύλλογο μετά την δωρεά.
3) Να συζητηθούν εντός της εβδομάδας διάφορα θέματα του χορευτικού με τις αρμόδιες δασκάλες του χορευτικού, Ευαγγελία Κλουβάτου και Μαρία Καμολίκη, για την νέα περίοδο και η έναρξη των χορευτικών να είναι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011.
4) Το καθιερωμένο φαγοπότι στην αίθουσα του συλλόγου με παραδοσιακά ποτά και φαγητά, να ξεκινήσει για την νέα περίοδο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Η συμμετοχή όλων μας θα συμβάλλει και θα βοηθήσει την προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο να αναδείξει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του χωριού μας.

Με Κυνηδαριώτικους Χαιρετισμούς και Ευχές για Καλό Φθινόπωρο ! ! !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις