Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 19/09/2011

Την Δευτέρα 19/9/2011 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην αίθουσα του Συλλόγου Δερβενακίων 20-Γαλάτσι. Έγινε διαλογική συζήτηση για θέματα που απασχολούν το χωριό μας και από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Βαγγέλη Σκουλάξινο τέθηκαν προς συζήτηση 2 θέματα μετά και την πρόσφατη παρουσία του στο χωριό. α) Λειτουργία Δημοτικού Σχολείου και β) Κλειδωμένα εξωκκλήσια στο χωριό. Λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
1) Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των μαθημάτων χορού (Σάββατο 8/10/11) και της λειτουργίας της αίθουσας (Τετάρτη 12/10/2011). Για τα μαθήματα χορού κάθε Σάββατο υπάρχει πιθανότητα ανάλογα τις ανάγκες των παιδιών ή άλλων που επιθυμούν να παρακολουθούν μαθήματα, η ημέρα να αλλάξει για την οποία βέβαια θα ακολουθήσει ενημέρωση των μελών.
2) Να σταλεί έως την Τετάρτη 21/9/2011 επιστολή προς τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σχετικά με τις εργασίες επισκευής στο Δημοτικό Σχολείο Κυνηδάρου καυτηριάζοντας τις δεσμεύσεις του στη συνάντηση που είχε γίνει το καλοκαίρι στις 9/8/2011.
3) Σε περίπτωση που ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ΔΕΝ επιχορηγήσει τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού "Ο Απίκραντος" για το ενοίκιο της αίθουσας που χρησιμοποιούν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, ο σύλλογος να ενισχύσει οικονομικά με πληρωμή κάποιων ενοικίων. Στην περίπτωση που δοθεί επιχορήγηση στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού για το ενοίκιο, ο σύλλογός μας να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.
4) Μετά την συζήτηση για την λειτουργία του Μουσικοχορολογικού Κέντρου "Γ. Κονιτόπουλος" με τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 9/8/11, να ξεκινήσουν άμεσα από τον σύλλογο μας οι διαδικασίες σύνταξης φακέλου με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, στοιχεία, ηελεκτρονικά μέσα και μελέτες προς ενημέρωση στο Δήμο Νάξου. Συγκεκριμένα να πραγματοποιηθεί συνάντηση με μέλη του πρώην Νομικού Προσώπου.

Με Κυνηδαριώτικους χαιρετισμούς!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις