Ευχαριστήρια Επιστολή


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τα μέλη και φίλους του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» για την προσφορά τους στις πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
Ο σύλλογός μας όπως γνωρίζεται, βασικός σκοπός του είναι να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα, να προβάλλει και να αναδεικνύει τον πολιτισμό του τόπου μας, την πολιτιστική κληρονομιά του «Απίκραντου» Κυνήδαρου.
Το φετινό καλοκαίρι σας ενημερώνουμε ότι οι εκδηλώσεις που έγιναν στο χωριό μας είχαν επιτυχία με την συμμετοχή και συμπαράσταση των μελών και φίλων του συλλόγου να είναι συγκινητική, παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα όλοι μας.  Συμμετείχαν και προσέφεραν πολλοί συγχωριανοί μας και ο καθένας ξεχωριστά με το δικό του τρόπο, προκειμένου να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τον σύλλογό μας.
Στην επιτυχία αυτή, συμβάλλατε και εσείς με την προσφορά σας προς τον σύλλογό και αυτές οι προσφορές είναι που μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο του συλλόγου.
Ευελπιστούμε και θέλουμε η προσφορά σας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλα μέλη και φίλους του συλλόγου.
Με τιμή και,
Κυνηδαριώτικους χαιρετισμούς !!!
Τα μέλη του Δ.Σ. :
Σκουλάξινος Ευάγγελος του Ηλία, Καρποντίνης Δημήτριος του Βασιλείου, Τσελέντη Καλλιόπη του Νικολάου, Σκουλάξινος Αντρέας του Δημητρίου, Καρποντίνης Απόστολος του Νικολάου, Καρποντίνης Κων/νος του Γεωργίου, Κονιτόπουλος Απόστολος του Γεωργίου.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας
                                   Στέλιος Νικ. Λιαδάκης                        Ιάκωβος Κων. Τσελέντης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις