Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 5/10/2011

Την Τετάρτη 5/10/2011 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου η οποία είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για διάφορα θέματα που αφορούν το σύλλογό μας. 
Αναλυτικότερα έγινε ενημέρωση και συζητήθηκαν τα εξής θέματα: 
1) Δημοτικό Σχολείο Κυνηδάρου. Έχει σταλεί έγγραφο στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από το σύλλογό μας και μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία επίσημη απάντηση ή ενημέρωση από τον δήμαρχο ή τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες γίνεται αξιολόγηση του προβλήματος και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η αντικατάσταση στέγης ή επισκευή της. Από τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, προτάθηκε να περιμένουμε έως 15 - 20 Οκτωβρίου 2011 ίσως ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου. 
2) Θέματα ΟΝΑΣ. Ο πρόεδρος ως μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, ενημέρωσε για θέματα που συζητήθηκαν στην ομοσπονδία όπως: α) περιοδικό ΝΑΞΙΑΚΑ - ηλεκτρονική μορφή, β) Τροποποίηση καταστατικού λειτουργίας της ομοσπονδίας - προτάσεις που έχουν τεθεί, γ) Μουσικοχορολογικό Κέντρο "Γιώργος Κονιτόπουλος" - ενημέρωση της ομοσπονδίας από τον κ. Λιαδάκη Στέλιο μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. 
3) Λειτουργία αίθουσας. Η αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20, Γαλάτσι) εκτός από τις ώρες των μαθημάτων χορού και τις Τετάρτες που είναι ανοιχτή, μπορεί να λειτουργεί και άλλες ώρες για τα μέλη και φίλους του συλλόγου που επιθυμούν να συγκεντρωθούν για διάφορους λόγους κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 
4) Μαθήματα παραδοσιακών χορών. Να ξεκινήσουν τα μαθήματα όπως έχουν προγραμματιστεί οι ώρες για τα μαθήματα χορού και το Σάββατο 8/10/2011 που είναι η έναρξη να παρευρίσκονται εκτός τον υπεύθυνο Αντρέα Σκουλάξινο και άλλα μέλη του Δ.Σ. για ενημέρωση και συζήτηση κυρίως με παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις