Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου 24/10/2011


Την Δευτέρα 24/10/2011 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με θέματα :
1) Έκδοση ημερολογίου 2012.
Μετά την επιστολή που εστάλη στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού σύμφωνα με την προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ., μέχρι σήμερα 24/10/2011 δεν έχουμε λάβει απάντηση και έχοντας υπόψη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου αλλά και το μικρό χρονικό περιθώριο που απομένει, αποφασίστηκε η έκδοση ημερολογίου 2012 με φωτογραφικό υλικό–απόψεις του χωριού μας.
Η έκδοση του ημερολογίου για το σύλλογό μας αποτελεί πάγια δραστηριότητα και στόχος μας είναι να τονώσουμε την ιστορική μνήμη των μελών μας αλλά και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για το όμορφο χωριό μας. Να ενισχύσουμε την σχέση μεταξύ των μελών και συλλόγου. Να στηρίξουμε οικονομικά τον σύλλογο. Να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Μέχρι σήμερα πιστεύουμε ότι έχουμε προβάλλει -μέσω του ημερολογίου- την τοπική ιστορία και χορευτική παράδοσή μας, Κυνηδαριώτες καλλιτέχνες, την φυσική ομορφιά του χωριού μας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έχουμε εκδώσει ημερολόγια–βιβλία που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.
Για το έτος 2012 αποφασίσαμε να εκδώσουμε ημερολόγιο 14ων σελίδων με φωτογραφικό υλικό από απόψεις του χωριού διαχρονικές, από διάφορα σημεία, ξεχωριστές εποχές, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, νεότερες ή παλαιότερες φωτογραφίες. Όποιος επιθυμεί να μας παραχωρήσει φωτογραφία για το ημερολόγιο 2012 θα πρέπει να απευθυνθεί σε μέλη του Δ.Σ. και έως στις 14/11/2011 το αργότερο.
Το ημερολόγιο προτιθέμεθα να το διανέμουμε δωρεά και να αποτελέσει στολίδι σε όλα τα σπίτια των μελών μας. Για τους συγχωριανούς που ζουν στο εξωτερικό, θα θέλαμε να μας στείλουν τις ταχυδρομικές διευθύνσεις τους στα e-mail: sykinid@otenet.gr, ή μέσω του www.syllogos-kinidarou.blogspot.com προκειμένου να λάβουν το ημερολόγιο 2012. Σε κάθε σελίδα του ημερολογίου θα φαίνεται ο μήνας, φωτογραφία και θα δοθεί η δυνατότητα να εκτυπωθούν λογότυπα διαφημιστών ή εταιρειών–χορηγών με σκοπό την διαφήμιση και προβολή τους. Για το λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στις σελίδες του ημερολογίου, θα πρέπει να απευθύνονται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περισσότερες πληροφορίες, να προσκομίσουν την κάρτα της επιχείρησής τους ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στις παραπάνω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα σε οικονομικό, συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο, όμως ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ο σύλλογός μας προσπαθεί, στηρίζει και αναδεικνύει τον πολιτισμό μας σε κάθε του δραστηριότητα.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να ενισχύσουν τις προσπάθειες του συλλόγου.
2) Διάφορα θέματα
·         Οριστικοποιήθηκαν οι ενοικιαστές των κτημάτων του συλλόγου, προκειμένου να ενημερωθούν με επιστολή σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
·         Ενημερωθήκαμε από συγχωριανούς μας ότι στο μαντρότοιχο του κτήματος «Μοναστηριακό» (Πολυχώρος αθλητισμού και πολιτισμού), θα πρέπει να γίνουν εργασίες συντήρησης του μαντρότοιχου λόγω καθίζησης του εδάφους από τις βροχοπτώσεις. Θα πρέπει πριν την λήψη οποιασδήποτε απόφασης να υπάρχει συνεννόηση με τον μελετητή Κώστα Ιωάννου Τουμπακάρη – Πολιτικό Μηχανικό.
·         Καθορίστηκαν η ημέρα και η ώρα των μαθημάτων χορού στην αίθουσα του συλλόγου για ενήλικες, κάθε Κυριακή από 5:30 έως 7:00 το απόγευμα. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Κυριακή 6/11/2011 και τα μαθήματα χορού θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27/5/2012. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις