Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου 17/10/11


Την Δευτέρα 17/10/2011 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με θέματα:
1) Λειτουργία της αίθουσας. 
Η αίθουσα λειτουργεί:α) Κάθε Τετάρτη βράδυ μετά τις 8:30 με παραδοσιακούς μεζέδες, β) Κάθε Σάββατο από τις 5:30 το απόγευμα έως 8:30 το βράδυ για μαθήματα χορού, γ) Επαναλειτουργεί η συνδρομητική τηλεόραση NOVA και μέλη του συλλόγου μπορούν να παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου Σάββατο μετά τις 8:30 ή Κυριακή απόγευμα, σε συνεννόηση με μέλη του Δ.Σ.
2) Δωρεά κτημάτων προς το σύλλογο.
Ξεκίνησε η διαδικασία για την ενοικίαση των κτημάτων που δωρίθηκαν από τις κες Αντωνάκη. Οι συγχωριανοί που εκμεταλλεύονταν μέχρι σήμερα τα κτήματα αυτά (αφού καθοριστούν με σαφήνεια) θα πρέπει να ενημερωθούν ότι ιδιοκτήτης είναι ο σύλλογός μας μετά τη δωρεά και να υπογραφούν ιδιωτικά συμφωνητικά. Παράλληλα συζητείται και το θέμα πώλησης των κτημάτων σύμφωνα βέβαια με τις διαδικασίες που θα καθοριστούν από την αρμόδια επιτροπή που έχει οριστεί και θα εγκριθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο.
3) Άθλημα Bocce Ball.
Από το μέλος του συλλόγου Καρκαλέτση Φένια, έγινε πρόταση σχετικά με την δημιουργία ομάδας ή ομάδων Bocce Ball. Το άθλημα αυτό μοιάζει με το παιχνίδι που παίζονταν στο χωριό παλαιότερα και το έλεγαν «μπάλες». Είναι άθλημα – παιχνίδι  που προσφέρει διασκέδαση, τεχνικής και στρατηγικής και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας. Είναι άθλημα των special Olympics και στους πρόσφατους αγώνες (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2011) συμμετείχαν ως διαιτητές και άλλα μέλη του συλλόγου τα οποία προσφέρονται να βοηθήσουν το σύλλογο σ’ αυτή την προσπάθεια. Υπάρχουν γήπεδα που χρησιμοποιήθηκαν στους special Olympics και με την δημιουργία ομάδας ή ομάδων και την τήρηση των κανονισμών, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν από τον σύλλογο για προπονήσεις, διοργάνωση αγώνων, πρωταθλημάτων κλπ. Ο σύλλογος Λευκιανών Πάρου έχει ξεκινήσει την σχετική διαδικασία για την δημιουργία ομάδας και έχει προγραμματιστεί στις 6/11/11 συνάντηση στο σύλλογό τους όπου θα δοθούν διευκρινήσεις και άλλα στοιχεία και πληροφορίες για το άθλημα. Η πρόταση της Φένιας Καρκαλέτση έγινε αποδεκτή από τα μέλη του Δ.Σ. και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε μέλη του Δ.Σ. να παρευρεθούν στη συνάντηση στην αίθουσα του συλλόγου Λευκιανών Πάρου στις 6/11/11 και το θέμα να επανέλθει για συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση.
4) Ημερολόγιο 2012.
Από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού εστάλη πρόταση με e-mail για την κατασκευή ημερολογίου 2012 από σκαλιστό μάρμαρο σε συνεργασία με τον σύλλογο μας. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο του συλλόγου του χωριού κ. Βαγγέλη Κακλαμάνο δόθηκαν ορισμένες διευκρινήσεις σχετικά με τις διαφημίσεις, διαστάσεις του μαρμάρου κλπ και μας ενημέρωσε ότι το κόστος ημερολογίου είναι περίπου 18,00€ χωρίς να περιλαμβάνεται το κόστος της γραφικής ύλης που θα απαιτηθεί. Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και έχοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, αποφασίστηκε να ενημερωθεί εγγράφως το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού ότι το κόστος του ημερολογίου είναι υψηλό και θα πρέπει να πωλείται τουλάχιστον 25,00€ για να καλύψουμε τα έξοδα έκδοσης–κατασκευής του. Να προτείνουμε την έκδοση ημερολογίου όπως των προηγούμενων ετών με φωτογραφικό υλικό (διαχρονικές φωτογραφίες – απόψεις του χωριού) και σε περίπτωση που εμμένουν στην απόφαση τους, να προχωρήσουμε σε έκδοση ξεχωριστού ημερολογίου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις