Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 14/11/2011

Τη Δευτέρα 14/11/2011 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και συζήτησε διάφορα θέματα σχετικά με τον προγραμματισμό εκδηλώσεων, προηγούμενες αποφάσεις και άλλες δραστηριότητες που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν. 
Αλληλογραφία συλλόγου.
Από τον γραμματέα έγινε ενημέρωση σχετικά με την εισερχόμενη και εξερχόμενη αλληλογραφία του συλλόγου. 
  1. Επιστολή-απάντηση του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σχετικά με την αντικατάσταση στέγης του Δημοτικού Σχολείου στο χωριό. Η μελέτη δημοπράτησης για την αντικατάσταση της στέγης έχει ανατεθεί στην ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μέχρι τις 15/12/2011 θα έχει ολοκληρωθεί. Πιστεύουμε ο Δήμος Νάξου να συνεχίσει τις διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν και να γίνει ένα σημαντικό έργο για χωριό μας. 
  2. Επιστολή-απάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, που μας ενημέρωσε ότι η απόφαση για έκδοση μαρμάρινου ημερολογίου 2012 είναι ομόφωνη από τα μέλη του Δ.Σ. και παρόλο το κόστος θα προχωρήσουν στην κατασκευή του. Είχε αποφασιστεί και παλαιότερα η έκδοση αυτού του ημερολογίου και υπάρχει αισιοδοξία και στόχος να συγκεντρωθούν διαφημίσεις που θα βοηθήσουν στην έκδοση του ημερολογίου. 
  3. Σχέδια επιστολών που θα σταλούν: α) στον ιερέα του χωριού, β) στους ενοικιαστές των κτημάτων (αγροτεμαχίων) προς ενημέρωσή τους για το ενοίκιο κλπ θέματα και γ) στους αιμοδότες της 17ης και 18ης Αυγούστου 2011 στο χωριό μας. 
Λοιπά θέματα.
  1. Έγινε ενημέρωση για την πορεία έκδοσης του ημερολογίου 2012. Έχουν συγκεντρωθεί περίπου τριάντα φωτογραφίες από τις οποίες θα επιλέξουμε 14, πολλές διαφημίσεις και στην επόμενη συνεδρίαση 21/11/11 θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί και να σταλούν για εκτύπωση. Το ημερολόγιο είναι μια πάγια εκδήλωση του συλλόγου και θα πρέπει να βρίσκεται στα σπίτια όλων των μελών του για το λόγο αυτό θα διανεμηθεί δωρεάν και στόχος είναι να έχει εκδοθεί στις 10/12/11. 
  2. Αποφασίστηκε ομόφωνα να αναρτηθεί μαρμάρινη πλάκα στην αίθουσα του συλλόγου με τους υπέρ πατρίδος πεσόντες Κυνηδαριώτες στους Βαλκανικούς πολέμους, στο πόλεμο του 1940 κλπ σύμφωνα με το βιβλίο του συγχωριανού μας συγγραφέα Μανόλη Κατσούρη και μετά από πρόταση του ίδιου. Στην εκδήλωση κοπής της πίτας να γίνει τρισάγιο και ιδιαίτερη αναφορά στους πεσόντες Κυνηδαριώτες. 
  3. Να γίνει έρευνα για την διοργάνωση χοροεσπερίδας τα Χριστούγεννα.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις