Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών

Κάθε Σάββατο απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20-Γαλάτσι), διδάσκονται δωρεάν παραδοσιακοί χοροί απ' όλη την Ελλάδα. 
Στόχος μας είναι η εκμάθηση παραδοσιακών χορών της χώρας μας, με σεβασμό στην παράδοση, αναδεικνύοντας την αξία του τοπικού μας πολιτισμού. 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ !! και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!! 
Κινδυνεύουν να χαθούν οριστικά στις μέρες μας λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής (;), λόγω άγνοιας (;) λόγω κλπ, κλπ. Σας παραπέμπουμε στο blog:  http://xoroballomata.wordpress.com σε άρθρο του επίτιμου μέλους του συλλόγου μας κ. Σταύρου Σπηλιάκου με τίτλο Τουριστική περίοδος (2011) & Μαθήματα Χορού και άλλα βέβαια άρθρα όπως το Τιμητική αναφορά και άλλα. «Μαθήματα χορού» (2) σχετικά με τον τρόπο παρουσίασης παραδοσιακών ενδυμασιών, εκμάθησης χορών και άλλα θέματα που αφορούν την παράδοση και τους χορούς. Οι εποχές πράγματι είναι δύσκολες και ο σύλλογος μας δεν θα το βάλει "κάτω", θα συνεργαστούμε, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο στην διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 
Η Μαρία Καμολίκη που διδάσκει τους παραδοσιακούς χορούς, συνεργάζεται άψογα με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, είναι άριστη στα καθήκοντά της και η συμμετοχή των παιδιών είναι μεγάλη. Θέλουμε να συνεχίσουν τα παιδιά και να συμμετέχουν στα μαθήματα χορού, μπορούν να διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις ή συναντήσεις στην αίθουσα του συλλόγου και αυτό θα μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε αυτή την δραστηριότητα των μαθημάτων χορού και να είμαστε πλάι στη νεολαία μας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις