Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 5/12/2011

Την Δευτέρα 5/12/2011 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μετά από πρόσκληση του προέδρου και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

Γενική Συνέλευση Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων
  • Με τη συμμετοχή πενήντα τεσσάρων αντιπροσώπων πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων στην αίθουσα του συλλόγου μας, Δερβενακίων 20 Γαλάτσι την Κυριακή 4/12/2011. Στο προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης που ορίστηκε ομόφωνα από τους αντιπροσώπους και το οποίο εκτέλεσε άψογα τις διαδικασίες και την διενέργεια της γ.σ. ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου μας Στέλιος Λιαδάκης. Πρόεδρος ήταν ο Βερνίκος Νικόλαος (Σύλλογος Σαγκριωτών), και Γραμματέας ο Δημήτρης Σιδερής (Σύλλογος Κορωνιδιατών). Εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου με μία ψήφο λευκή. Επίσης ορίστηκε η εφορευτική επιτροπή διενέργειας των εκλογών και ορίστηκαν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή 11/12/11. Υποψηφιότητες θα κατατεθούν έως την Πέμπτη 8/12/11 και ώρα 8:00 μμ. Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για το έργο της και να συνεχίσει με δύναμη τις προσπάθειές της για επίλυση των πολλών προβλημάτων που απασχολούν τα χωριά μας. Η Ομοσπονδία χρειάζεται στήριξη από όλους τους συλλόγους. 

Έκδοση Βιβλίου
  • Μετά από επιστολή του συγχωριανού μας Μανώλη Κατσούρη, αποφασίστηκε ομόφωνα ο σύλλογος μας να εκδώσει το βιβλίο του με τίτλο "Η Τέχνη Του Καμινιού Με Τα Ξυλοκάρβουνα Και Οι Καμιναδόροι Του Κυνιδάρου Νάξου". Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. 
Ημερολόγιο 2012
  • Για την έκδοση του ημερολογίου που σύντομα θα αρχίσει να διανέμεται, το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί : α) Τον Ιωάννη Κων/νου Τουμπακάρη για την βοήθεια του στην έκδοση του ημερολογίου 2012 και το φωτογραφικό του υλικό που παραχώρησε, β) Τους συγχωριανούς Ιάκωβο Κ. Τσελέντη, και Μανώλη Αρτ. Κατσούρη επίσης για το φωτογραφικό υλικό, γ) Όλους τους χορηγούς που με την προσφορά και διαφήμισή τους συνέβαλαν στην έκδοση του ημερολογίου για να μοιραστεί δωρεάν στα μέλη και φίλους του συλλόγου, δ) Το Στέφανο Μονδέλο του Αναστασίου και την ιστοσελίδα www.thisisnaxos.gr για το φωτογραφικό υλικό τους στην χριστουγεννιάτικη κάρτα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις