Εκλογές στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων

Την Κυριακή 11/12/2011 από τις 9:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα, οι αντιπρόσωποι των Ναξιακών Συλλόγων ψηφίζουν για την ανάδειξη των μελών του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου τις Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής. (Μάρνη 33 Πλ. Βάθη - Αθήνα 3ος όροφος). 
Ο σύλλογος μας αντιπροσωπεύεται στην Ομοσπονδία Ναξιακών συλλόγων με τα παρακάτω μέλη που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 10ης Απριλίου 2011:






1.      Καρποντίνης Απόστολος του Νικολάου  
2.      Καρποντίνης Δημήτριος του Βασιλείου  
3.      Καρποντίνης Κων/νος του Στυλιανού
4.      Κονιτόπουλος Απόστολος του Γεωργίου
5.      Λιαδάκης Στυλιανός του Νικολάου
6.      Σκουλάξινος Ευάγγελος του Ηλία
7.      Τσελέντη Καλλιόπη του Νικολάου
8.      Τσελέντης Ιάκωβος του Κων/νου
9.  Τσελέντης Χρήστος του Κων/νου
Καλούνται οι αντιπρόσωποι να συμμετέχουν στις εκλογές της Ομοσπονδίας μας. 
Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων είναι πολιτιστικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο και ένας από τους σκοπούς του - σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης - είναι η προώθηση της επίλυσης των πανναξιακών προβλημάτων (οικονομικών, κοινωνικών, πολιτιστικών) και η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του Ναξιακού λαού. 
Από την ίδρυση της η Ομοσπονδία και ως δευτεροβάθμιο όργανο των Ναξιακών Συλλόγων της Αθήνας, έχει πλούσια δραστηριότητα στο τομέα της διάσωσης και ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και έχει δείξει ενδιαφέρον για το νησί και με την συμμετοχή των συλλόγων μας θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. 
Ο σύλλογος μας στηρίζει την Ομοσπονδία και εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίους!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις