Ευχές Χριστουγέννων


Την γιορτή της γέννησης του Χριστού και την νέα χρονιά θα καλωσορίσει ο σύλλογός μας με τις παρακάτω εκδηλώσεις:
1. Χριστουγεννιάτικη Γιορτή
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 23/12/2011 σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να βρεθούμε όλοι μαζί παρέα στην αίθουσα του συλλόγου μας, με συγχωριανούς μας καλλιτέχνες. Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά φαγητά από συγχωριανούς «μάγειρες», ντόπιο κρασί και αναψυκτικά. Η τιμή ανά άτομο είναι 15,00 ευρώ.  
2.  Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του συλλόγου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012, ώρα 19:00 το απόγευμα. Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, να ανανεώσουμε τις εγγραφές μας και να βραβεύσουμε τα παιδιά των χωριανών μας που έχουν εισαχθεί σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει μαθητές που έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Ημερολόγιο 2012
Το φετινό ημερολόγιο του συλλόγου περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό με διαχρονικές απόψεις του χωριού μας (από το 1940–σήμερα) και ευχαριστούμε τους χορηγούς που διαφημίστηκαν και όλους όσους βοήθησαν στην έκδοση του.
Το ημερολόγιο θα διανεμηθεί δωρεάν στα μέλη του συλλόγου.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του συλλόγου και σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη να απολαύσουμε μαζί τους παραδοσιακούς μας μεζέδες. Τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουμε και πάλι στις 11 Ιανουαρίου 2012 και σας περιμένουμε.
Για τυχόν αλλαγές στις ταχυδρομικές διευθύνσεις σας, να μας ενημερώνετε για να μπορούμε
να επικοινωνούμε μαζί σας. Τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου, συνεχίζουν τις
δραστηριότητές τους και περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους να συμμετάσχουν, 
κάθε Σάββατο από 17:00-18:30μμ, και από 19:00 έως 20:30μμ και Κυριακή από 5:30μμ έως 
7:00 το απόγευμα.
Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις του συλλόγου!
Με Κυνιδαριώτικους χαιρετισμούς και ευχές,
Σας ευχαριστούμε!!!
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις