Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 19/12/2011


Την Δευτέρα 19/12/2011 συναντήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην αίθουσα του συλλόγου για συζήτηση διαφόρων θεμάτων:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Χριστουγεννιάτικης Γιορτής
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 23/12/2011 σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να βρεθούμε όλοι μαζί παρέα στην αίθουσα του συλλόγου μας, με το συγκρότημα του συγχωριανού μας Χρήστου Τσελέντη. Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά φαγητά (Γίδα βραστή-Μυζήθρα-Γραβιέρα-Τηγανιά-Παστιτσάδα-Μαυρομάτικα φασόλια κ.ά.) από συγχωριανούς «μάγειρες», ντόπιο κρασί και αναψυκτικά. 
Η τιμή ανά άτομο είναι 15,00 ευρώ. 
Βιβλίο Κυνίδαρος ο «Απίκραντος» Κοινές και Ιδιότυπες–Πολιτισμικές και Γλωσσικές Αποτυπώσεις
Το ανωτέρω βιβλίο είχε παρουσιαστεί στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού μας στην πλατεία του χωριού. Συγγραφέας είναι ο συγχωριανός μας δάσκαλος Κώστας Γεωργίου Κλουβάτος που πρόσφατα έγινε διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραλαβή σαράντα βιβλίων στην αίθουσα του συλλόγου και η τιμή πώλησης προς 15,00 € το ένα. 
Κτήματα συλλόγου (Μοναστηριακό)
Ο πρόεδρος Στέλιος Λιαδάκης ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ. ότι ενημερώθηκε από συγχωριανούς ότι ο κ. Ιάκωβος Κων/νου Κλουβάτος πήγε και μάζεψε τις ελιές από το κτήμα του Μοναστηριακού. Ρώτησε τα μέλη του Δ.Σ. αν κάποιο μέλος ήταν ενημερωμένο για το θέμα αυτό και κανένα μέλος δεν γνώριζε το θέμα. 
Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να σταλεί επιστολή στον κ. Ιάκωβο Κλουβάτο που θα του γίνεται σύσταση, προκειμένου το θέμα να μην επαναληφθεί. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις