Δελτίο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, εύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Καλές Γιορτές, και για το Νέο Έτος, Ειρήνη, Υγεία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα.
Ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο γλέντι έγινε στις 23/12 στην αίθουσα του συλλόγου μας, (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι), όπως είχε προγραμματιστεί από το Δ.Σ. Μέλη και φίλοι του συλλόγου χόρεψαν και διασκέδασαν με τον Χρήστο Τσελέντη στο τραγούδι και βιολί, τον Γιώργο Κάβουρα στο βιολί, και τους Πασχάλη Κλουβάτο και Γιάννη Ρεφενέ στο λαούτο. 
Την έναρξη του γλεντιού έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Λιαδάκης που ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας και στη συνέχεια ο Χρήστος Τσελέντης ξεκίνησε το γλέντι με το τραγούδι "Απίκραντε Κυνήδαρε" που θύμισε γλέντι στον Κυνήδαρο όπως παλιά, άρχισε με χορό παρέα-παρέα και κράτησε μέχρι τις 2:00 τα μεσάνυχτα, όπου τα "βιολιά" έκλεισαν το γλέντι με τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ενδιάμεσα επτά (7) τυχεροί κέρδισαν σύμφωνα με τον αριθμό εισόδου: α) Δύο από μία εικόνα του Αγίου Γεωργίου προσφορά του συλλόγου και β) Πέντε από ένα sd με τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Χρήστου Τσελέντη που προσέφερε τα cds για το σκοπό αυτό.  





Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Βασ. Λεγάκη, τον Αποστόλη Γεωρ. Κονιτόπουλο, τον Αποστόλη Νικ. Καρποντίνη, την Σοφία Δημ. Λεγάκη, τον Δημήτρη Βασιλ. Καρποντίνη, τον Κώστα Γεωρ. Καρποντίνη, την Σταυρούλα Αποστ. Κονιτοπούλου και όσους άλλους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του γλεντιού. Η αίθουσα του συλλόγου μας, θα είναι πάντα ανοιχτή για τέτοια γλεντάκια και καλούμε τα μέλη μας να είναι κοντά στο σύλλογο μας. 
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ 2012!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις