Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στις 24/01/2012

Την Τρίτη 24/1/12 συνεδρίασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από πρόσκληση του προέδρου Στέλιου Λιαδάκη, για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:
Απολογισμός εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας

  • Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. των εξόδων και εσόδων της εκδήλωσης, νέες εγγραφές που έγιναν, εξόφληση συνδρομών και ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. χαρακτήρισαν την εκδήλωση επιτυχημένη. Να εκδοθεί δελτίο τύπου της εκδήλωσης από τον γενικό γραμματέα.

Αποκριάτικη χοροεσπερίδα

  • Αποφασίστηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα να πραγματοποιηθεί στις 19/01/2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 1:30 το μεσημέρι στο κέντρο "Συντριβάνι" που τραγουδούν τα παιδιά της Ελένης Λεγάκη Στέλιος, Γιάννης, Ειρήνη Μανωλά και η Μαρία Νομικού. Η τιμή ανά άτομο ορίστηκε σε 25,00€. 

Τηλεοπτική εκδήλωση "Το αλάτι της γης"

  • Έγινε διαλογική συζήτηση για την συμμετοχή που είχε ο σύλλογος μας στην τηλεοπτική εκδήλωση "Το αλάτι της γης" στην ΕΤ1 που παρουσιάζει ο καθηγητής εθνομουσικολογίας στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εκπομπή θα προβληθεί περίπου σε ένα μήνα. 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Ο.ΝΑ.Σ.

  • Ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την κοπή της πίτας της Ο.ΝΑ.Σ. και ομόφωνα αποφασίστηκε να παρευρεθούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις