Πρόσκληση


Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, εύχεται στα μέλη και τους φίλους του Καλή Χρονιά με Αγάπη, Ευτυχία, Ειρήνη ... και Οικογενειακή Γαλήνη
Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η φετινή χρονιά θα είναι χειρότερη και ακόμα πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Ευχόμαστε λοιπόν να τους διαψευστούν όλοι αυτοί, να είμαστε αισιόδοξοι και πάντα με καλή διάθεση. 


Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του συλλόγου μας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012, ώρα 7:00 το απόγευμα. Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, να ανανεώσουμε τις εγγραφές μας και να βραβεύσουμε τα παιδιά των χωριανών μας που έχουν εισαχθεί σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές. 


Το Διοικητικό Συμβούλιο
Λιαδάκης Στέλιος του Νικολάου-Πρόεδρος, Τσελέντης Ιάκωβος του Κων/νου–Γενικός Γραμματέας, Σκουλάξινος Ευάγγελος του Ηλία-Αντιπρόεδρος, Καρποντίνης Δημήτριος του Βασιλείου-Ταμίας, Τσελέντη Καλλιόπη του Νικολάου-Ειδικός Γραμματέας, Σκουλάξινος Αντρέας του Δημητρίου, Καρποντίνης Απόστολος του Νικολάου, Καρποντίνης Κων/νος του Γεωργίου, Κονιτόπουλος Απόστολος του Γεωργίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις