Δελτίο Τύπου


ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 
Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα την Κυριακή 22/1/2012 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20, Γαλάτσι).
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο γενικός γραμματέας κ. Ιάκωβος Κ. Τσελέντης που ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει χαρά, υγεία και ευημερία και ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Στέλιος Λιαδάκης απευθύνοντας χαιρετισμό, ευχαρίστησε παρευρισκομένους, ευχήθηκε υγεία και οικογενειακή γαλήνη σε όλους  και μια καλή πολιτιστική χρονιά. Ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου μας που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. και αφού τους συνεγχάρει για την επιτυχία τους, πρότεινε να γίνουν μέλη του συλλόγου από σήμερα με δωρεά εγγραφή και συνδρομή και όπως επισήμανε τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον του συλλόγου.
Την πίτα ευλόγησαν και ευχήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. καλή δύναμη οι πατέρες Αντώνης Λογαράς και Νικόλαος Ρώτας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Μανώλης Γλέζος, η Μαρία Αλιμπέρτη–πρόεδρος  του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας του χωριού μας Κώστας Κλουβάτος, ο πρόεδρος και η ειδική γραμματέας της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων Νίκος Μαϊτός και Σοφία Μάρκου αντίστοιχα, εκπρόσωποι των Ναξιακών συλλόγων της Αθήνας: Δρυμαλίτης Στέλιος–Σύλλογος Δανακιωτών, Νίκος Φυρογένης–Σύλλογος Κεραμιωτών, Πέτρος Καραπάτης–Σύλλογος Απειρανθιτών, Κώστας Βερνίκος–Σύλλογος Σαγκριωτών και Αντιπρόεδρος Ο.ΝΑ.Σ., Σταύρος Κονδύλης–Σύλλογος Κουρουνοχωρίου & Μύλων και ταμίας Ο.ΝΑ.Σ., Γιώργος Γκούφας–Σύλλογος Κουρουνοχωρίου και Μύλων.
Μηνύματα με ευχές έστειλαν ο συγχωριανός μας Κώστας Γ. Κλουβάτος – Σχολικός Σύμβουλος 3ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κυκλάδων και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας «Ο Απίκραντος» κ. Βαγγέλης Οθ. Κακλαμάνος.
Αφού μοιράστηκε η πίτα στους παρευρισκομένους και τα ξεροτήγανα με την ρακί ακολούθησε η βράβευση των νέων φοιτητών. Από τον γενικό γραμματέα Ιάκωβο Τσελέντη εκ μέρους του Δ.Σ. αναφέρθηκαν τα εξής: «…Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά αυτά που κοπίασαν, ξενύχτησαν, έδωσαν εξετάσεις και πέτυχαν. Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς σας. Η βράβευση σήμερα από το σύλλογο μας, σκοπό έχει να ενισχύσει τις δυνάμεις σας στο νέο αυτό στάδιο της ζωής σας και να περάσουμε το μήνυμα του παραδειγματισμού προς τους επόμενους αλλά και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν αυτή την φορά, να μην εγκαταλείπουν τους στόχους τους για μόρφωση και γνώση. Το βραβείο είναι ένα μαρμάρινο βιολόσχημο ειδώλιο…». Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι :
ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου και της Κυριακής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΑΙΓΑΙΟΥ στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ του Βασιλείου και της Παναγιώτας ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ στο Τμήμα Νομική Αθήνας, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Βασιλείου και της Παναγιώτας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ στο Τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου και της Καλλιόπης Τ.Ε.Ι. ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο Τμήμα Λογιστικής, ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου και της Αντιγόνης Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ στο Τμήμα Υπολογιστικών Συστημάτων& Δικτύων, ΚΛΟΥΒΑΤΟΥ ΦΛΩΡΑ του Γεωργίου και της Μαρίας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ στο τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Σταύρου και της Μαργαρίτας ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ στο τμήμα Φιλολογίας, ΛΟΥΚΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του Παύλου και της Παρασκευής Τ.Ε.Ι. ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΜΠΟΥΛΑΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του  Ευαγγέλου και της Φωτεινής Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ στο τμήμα Ηλεκτρολογίας, ΝΟΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου και της Άννας Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ στο τμήμα Νοσηλευτικής, ΞΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αντρέα και της Ευαγγελίας Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ στο τμήμα Οινολογίας & Παρασκευής Ποτών, ΜΟΝΔΕΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του Γεωργίου και της Αναστασίας ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ στο τμήμα Φιλολογίας, ΣΚΙΑΔΑ ΜΑΡΙΑ του Μαννούσου και της Ειρήνης Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ στο τμήμα Νοσηλευτικής, ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Νικολάου και της γεωργίας Τ.Ε.Ι. ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΜΑΡΙΑ του Σταμάτη και της Ευαγγελίας ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σταματίου και της Ευαγγελίας ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.
Η εκδήλωση έκλεισε με προβολή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ασπρόμαυρων φωτογραφιών από τον συγχωριανό μας Βαγγέλη Εμ. Κατσούρη, θυμίζοντας σε όλους μας αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν φύγει από την ζωή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις