Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων

Μέλη του Δ.Σ. και του συλλόγου παρευρέθηκαν το Σάββατο 28/1/2012 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων. Μία εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά -όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Ο.ΝΑ.Σ. τελευταία- στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου. 
Αφού έγινε η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νίκο Μαϊτό, οι παρευρισκόμενοι με συγκίνηση παρακολούθησαν το αφιέρωμα στο συμπατριώτη μας θεατρικό συγγραφέα Ιάκωβο Καμπανέλλη που ξεκίνησε με προβολή εικόνων και video από τον Πανεπιστημιακό και επίτιμο μέλος του συλλόγου μας Σταύρο Σπηλιάκο. 
Για τον Ιάκωβο Καμπανέλλη μίλησαν ο κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος και ο σκηνοθέτης Γιώργος Μηχαηλίδης. Η ορχήστρα του Θανάση Πολυκανδριώτη παρουσίασε μουσικά κομμάτια από το στιχουργικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη με την συμμετοχή του κόσμου να είναι συγκινητική. Στο τέλος της μουσικής παρουσίασης κλήθηκε από τον Θ. Πλυκανδριώτη και η συγχωριανή μας τραγουδίστρια Μαρία Σκουλά. 
Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η ειδική γραμματέας της ΟΝΑΣ Σοφία Μάρκου και η εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα ρακής και παραδοσιακού χαλβά. 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις