Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στις 6/2/2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου μας ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ.
Την Δευτέρα 6/2/2012 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου προκειμένου να αποφασιστούν και να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων του συλλόγου. Καλούμε τους νέους και τις νέες, τα μέλη και τους φίλους  να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας που έχουν προγραμματιστεί και αναλυτικότερα:

  • Την Τσικνοπέμπτη 16/2/2012, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι), θα γίνει αποκριάτικο γλέντι με χορό, διασκέδαση, παραδοσιακά φαγητά από ντόπιους μάγειρες και καλό κρασί. Η τιμή εισόδου ανά άτομο θα είναι 10,00 €. [Το καθιερωμένο φαγοπότι την Τετάρτη 15/2/2012 μεταφέρεται για την Τσικνοπέμπτη]. 
  • Την Κυριακή 19/2/2012 και ώρα 1:00 το μεσημέρι, στο κέντρο διασκέδασης "Το Συντριβάνι", θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αποκριάτικη χοροεσπερίδα του συλλόγου. Γλεντάμε αποκριάτικα, γλεντάμε Κυνηδαριώτικα όλοι μαζί παρέα με τους φουστανελάδες και τα παιδιά των χορευτικών. Θα μας διασκεδάσουν τα παιδιά της Ελένης Λεγάκη, ο Στέλιος, ο Γιάννης και η Ειρήνη Μανωλά και η Μαρία Νομικού. Η τιμή πρόσκλησης είναι 25,00€ ανά άτομο. 
  • Την Κυριακή 4/3/2012 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια απολογιστική συνέλευση των μελών του συλλόγου. Σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου, θα πρέπει να συμμετέχει το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η Γ.Σ. μεταφέρεται για την επόμενη Κυριακή. 
  • Την Κυριακή 11/3/2012 στην αίθουσα του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του χωριού μας, σε συνεργασία με το νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 1:00 το μεσημέρι. Παρακαλούνται οι αιμοδότες να έρθουν εγκαίρως για την προσφορά αίματος και μέσα στα χρονικά περιθώρια που αναφέρουμε. 
Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου, Θα ενημερωθείτε για τις παραπάνω εκδηλώσεις και πάλι με επιστολή που θα σταλεί στα μέλη, με ανακοινώσεις στο διαδίκτυο και δελτία τύπου. Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει και θα ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο να αναδείξει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του χωριού μας και θα βοηθήσει στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις