Προγραμματισμένες Εκδηλώσεις


Προς ενημέρωση των μελών και φίλων του συλλόγου εστάλη η παρακάτω επιστολή. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο σας ενημερώνει για τις παρακάτω προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου μας που έχουν ως εξής:
1. Αποκριάτικο γλέντι 
Σας περιμένουμε την Τσικνοπέμπτη 16/02/2012 στην αίθουσα του συλλόγου, σε αποκριάτικο γλέντι με χορό, διασκέδαση, να «τσικνίσουμε», μασκαρεμένους και μη.
Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά φαγητά από συγχωριανούς «μάγειρες», ντόπιο κρασί και αναψυκτικά. Η τιμή ανά άτομο είναι 10,00 ευρώ. Το καθιερωμένο φαγοπότι της Τετάρτης 15/02/2012, μεταφέρεται για την επομένη που είναι Τσικνοπέμπτη.
2.  Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα 
Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη αποκριάτικη χοροεσπερίδα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 1:00 το μεσημέρι στο κέντρο διασκέδασης «Το Σιντριβάνι» (Εθνικής Αντιστάσεως 250 – Παλλήνη).
Γλεντάμε αποκριάτικα, γλεντάμε Κυνηδαριώτικα παρέα με τους φουστανελάδες και τα παιδιά των χορευτικών. Θα μας διασκεδάσουν τα παιδιά της Ελένης Λεγάκη ο Στέλιος, ο Γιάννης και η Ειρήνη Μανωλά και η Μαρία Νομικού. Η τιμή εισόδου είναι 25,00€ ανά άτομο και περιλαμβάνει φαγητό, κρασί και αναψυκτικά.
 3. Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 
Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου (άρθρο 18ο), η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του συλλόγου. Συμπληρώνεται ένα (1) έτος από τις τελευταίες εκλογές ανάδειξης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και βάσει του καταστατικού, σας προσκαλούμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:00 το πρωί στη Λέσχη του Συλλόγου μας με θέματα: 1) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Δ.Σ. για το χρονικό διάστημα 1/3/2011 έως 29/2/2012. 2) Διάφορα θέματα που αφορούν το χωριό και τον σύλλογο μας. 
4. Εθελοντική Αιμοδοσία 
Στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του χωριού μας, σας ενημερώνουμε ότι όλοι μας οφείλουμε να συμβάλλουμε και να διαδώσουμε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ένα μικρό ποσοστό πληθυσμού σήμερα προσφέρει αίμα, ενώ χρειαζόμαστε πολλούς περισσότερους αιμοδότες για να καλυφθούν οι αναγκαίες ποσότητες, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες. 
ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ–ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ–ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ. Αυτό είναι το σύνθημα του συλλόγου μας και για άλλη μια φορά σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και ώρα 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι).
· Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του συλλόγου και σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη να απολαύσουμε μαζί τους παραδοσιακούς μας μεζέδες.
· Για τυχόν αλλαγές στις ταχυδρομικές διευθύνσεις σας, να μας ενημερώνετε για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας.
Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Με Κυνιδαριώτικους χαιρετισμούς και ευχές!!!!
 Τα μέλη του Δ.Σ.
Στέλιος Ν. Λιαδάκης – Πρόεδρος, Ιάκωβος Κ. Τσελέντης – Γεν. Γραμματέας, Βαγγέλης Η. Σκουλάξινος – Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Β. Καρποντίνης – Ταμίας, Πόπη Ν. Τσελέντη – Αναπλ. Γραμματέας, Αποστόλης Γ. Κονιτόπουλος, Αντρέας Δ. Σκουλάξινος, Αποστόλης Ν. Καρποντίνης, Κώστας Γ. Καρποντίνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις