Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 19-2-2012 πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του συλλόγου στο κέντρο διασκέδασης "Το Σιντριβάνι". Οι Κυνηδαριώτες της Αθήνας έδωσαν δυναμικό παρών και παρέα με τους Κεραμιώτες, χόρεψαν, διασκέδασαν και ξεφάντωσαν αποκριάτικα, κόντρα στις σκοτούρες της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Μετά τον μικρό χαιρετισμό του προέδρου Στέλιου Λιαδάκη, το γλέντι άρχισε με το μικρό χορευτικό χορεύοντας συρτό-μπάλο αλλά και ικαριώτικο και σούστα Ρόδου. 
Οι φουστανελάδες συνέχισαν το γλέντι ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους χορεύοντας πολίτικο συρτό, μπάλο, βλάχα και καλαμαθιανό, συνοδεύομενοι από τον μπαϊρακτάρη (Αποστόλη Γ. Κονιτόπουλο-Μπαρμπαρή) και τους στρατιώτες Αντρέα Σκουλάξινο και Γιώργο Απ. Κονιτόπουλο. Οι φουστανελάδες αποχώρησαν με χειροκροτήματα και φωνάζοντας "ζήτω" και των Κεραμιωτών και το γλέντι συνεχίστηκε με τα μέλη και φίλους του συλλόγου να ξεφαντώνουν ...για τα καλά. 
Ο Λευτέρης Μπαφαλούκος στο βιολί, ο Στέλιος Μανωλάς στο λαούτο, η Μαρία Νομικού με την Ειρήνη Μανωλά στο τραγούδι διασκέδασαν τους παρευρισκομένους με νησιώτικα τραγούδια καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ξεχωριστό επίσης κέφι σκόρπισε η συγχωριανή μας Αγγελική Κονιτοπούλου που τίμησε με την παρουσία και με την υπέροχη φωνή της την εκδήλωση μας. Μετά το όμορφο αυτό απόγευμα εκφράζουμε την χαρά μας και ευχαριστούμε τα μέλη και φίλους του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την αποκριάτικη χοροεσπερίδα. 
Η συμμετοχή τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για το καλό του συλλόγου και του χωριού μας. Ο σύλλογος είναι κοντά στους συγχωριανούς και τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που συμμετείχαν με τις προσφορές τους στην λαχειοφόρο αγορά που βοηθά στην οικονομική στήριξη του συλλόγου.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις