Εθελοντική Αιμοδοσία 4/3/2012

Η πρώτη αιμοδοσία για το έτος 2012 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου την Κυριακή 4/3/2012. Έχουμε επισημάνει ότι η προσφορά αίματος είναι σημαντική πράξη ζωής για τους συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα υγείας και οι συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν σ' αυτή την κοινωνική προσφορά. 
Όσοι δεν μπόρεσαν για "προσωρινούς" λόγους να προσφέρουν αίμα και επιθυμούν κάποια άλλη φορά, μπορούν να προσφέρουν στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" αναφέροντας την τράπεζα αίματος του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος". 
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες για την ανεκτίμητη προσφορά τους και εύχεται υγεία σε όλους και διάκριση σε τέτοιες πράξεις κοινωνικής προσφοράς. Η τράπεζα αίματος του συλλόγου ενισχύθηκε με 32 φιάλες αίμα. 


Δημήτρης Πιτσώλης - Μαρία Αλιμπέρτη 
1) Πιτσώλης Δημήτριος, 2) Αλιμπέρτη Μαρία, 3) Καρποντίνης Χρήστος του Ιωάννου, 4) Μπαρδής Στυλιανός, 5) Καρποντίνης Βασίλειος του Ιωάννου, 6) Καρποντίνης Ιωάννης του Βασιλείου, 7) Καρποντίνη Κυριακή του Βασιλείου, 8) Καρποντίνης Νικόλαος του Ιωάννου, 9) Καρποντίνης Κων/νος του Γεωργίου, 10) Καρποντίνης Βασίλειος του Δημητρίου, 11) Τσελέντη Καλλιόπη του Νικολάου, 12) Τουμπακάρης Ιωάννης του Αποστόλου, 13) Καρποντίνη Χριστίνα του Γεωργίου, 14) Κλουβάτου Σοφία του Ευσταθίου, 15) Κάτσαρης Παναγιώτης του Κων/νου, 16) Καρποντίνης Ιωάννης του Νικολάου, 

Μπαρδής Στυλιανός


Χρήστος και Βασίλης Καρποντίνης
17) Καρποντίνης Δημήτριος του Νικολάου, 18) Κλουβάτος Μιχαήλ του Αποστόλου, 19) Τσοντάκης Νεκτάριος, 20) Κλουβάτος Νικόλαος του Αποστόλου, 21) Κοκολιός Ιωάννης, 22) Λιαδάκης Νικόλαος του Βασιλείου, 23) Καρποντίνης Ιωάννης του Γεωργίου, 24) Λεγάκη Γεωργία του Δημητρίου, 25) Τουμπακάρης Κων/νος του Ιωάννου, 26) Κλουβάτου Αικατερίνη του Αλέξανδρου, 27) Τσακωνιάτη Ευαγγελία του Ευσταθίου, 28) Μαύρου Κυριακή, 29) Τσελέντη Ειρήνη του Νικολάου, 30) Κωστόπουλος Γεώργιος του Κων/νου, 31) Σκουλάξινος Ευάγγελος του Ηλία, 32) Γιαννακαράς Απόστολος.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις