Ανακοινώσεις Διοικητικού Συμβουλίου


  • Άλλη μια χρονιά εκμάθησης παραδοσιακών χορών ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην αίθουσα του συλλόγου μας το Σάββατο 20/5/2012. Πιστεύουμε ότι ο σκοπός μας επιτεύχθηκε, με σεβασμό στην παράδοση και αναδεικνύοντας με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο την αξία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας τον Οκτώβριο 2012, Καλή επιτυχία στους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες και Καλό Καλοκαίρι!!!!!!
  • Σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού μας, προγραμματίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις και σύντομα θα αναρτηθεί το πρόγραμμα στο διαδίκτυο προς ενημέρωση των μελών μας. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εκτός την καλοκαιρινή χοροεσπερίδα, βραδιά λαούτου, παρουσίαση βιβλίων, εκδρομές, ημέρες χορού, ημέρες υγείας κλπ. 
  • Το καλοκαίρι (Αύγουστο 2012) θα υπογραφούν τα συμφωνητικά ενοικίασης των κτημάτων που δώρισαν οι αδελφές Αντωνάκη στον σύλλογό μας. Υπογραμμίζουμε ότι στόχος του συλλόγου είναι η πώληση των εν λόγω κτημάτων σύμφωνα με το συμβόλαιο δωρεάς αλλά και η ενοικίαση τμήματος του κτήματος "Μοναστηριακό" σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις