Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στις 26/6/2012

Την Τρίτη 26/6/12 συνεδρίασαν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις: 

  • Την Τετάρτη 11/7/2012 να γίνει η συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) στην αίθουσα του συλλόγου και να ενημερώσουμε την ομοσπονδία σχετικά με τα προβλήματα του Δημοτικού Σχολείου του χωριού. 
  • Στις 4/7/12 ημέρα Τετάρτη να συμμετέχει ο σύλλογος μας με χορευτικό συγκρότημα στην εκδήλωση του Δήμου Πειραιά με τίτλο "Οι νησιώτες τραγουδούν" μετά από προφορική πρόσκληση του συγχωριανού μας Βαγγέλη Κονιτόπουλου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν συγχωριανοί μας μουσικοί όπως Αγγελική Κονιτοπούλου, Μαρία Σκουλά, Λέτα Κορρέ, Πολυχρόνης Κορρές, Νίκος Ευβοιώτης κ.α. 
  • Στις 23/7/12 ημέρα Δευτέρα να συμμετέχει ο σύλλογος μας με χορευτικό συγκρότημα σε εκδήλωση μετά από πρόσκληση του Δήμου Μαρκοπούλου.
  • Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων μετά την πρόταση του πολιτιστικού συλλόγου "Ο Απίκραντος" και συζητήθηκαν οι διαδικασίες κάθε εκδήλωσης ξεχωριστά. Το πλάνο των εκδηλώσεων καθορίστηκε και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα δημοσιευθεί το συντομότερο δυνατόν και μετά από συνεννόηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού "Ο Απίκραντος".    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις