Γιώργος Κονιτόπουλος


H αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία με την επωνυμία: « ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΛΥΚΗΣ ΠΑΡΟΥ», ανακοινώνει τις εκδηλώσεις στην περιοχή της Αλυκής Πάρου, με τίτλο: "ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
21.30 Τσαμπούνες και Τουμπιά της Πάρου. Ο παλιός ηχος της Πάρου και των Κυκλάδων, πριν το Λαούτο και το Βιολί..
Θα παίξουν: Νικος Τσαντάνης, Γιώργος Χανιώτης, Βασίλης Τριαντάφυλλος, Γιάννης Φαρούπος
και ο Γαβριήλ Χανιώτης

22.30 Συναυλία με το Τρίο Χίος
Το "Tρίο Χίος" είναι συγκρότημα που υποστηρίζει τη Χιώτικη και γενικότερα τη Μικρασιατική παράδοση. Έχει δισκογραφήσει CD, με Ιωνικά τραγούδια, σε συνεργασία με το πολύ γνωστό Τούρκο κλαρινίστα Husnu Senlendirici.
Μαρκέλλος Πούπαλος, (Κιθάρα, Λαούτο, Ούτι, και τραγούδι)
Μανόλης Στάθης, (Μπουζούκι, και Σάζι)
Σταμάτης Πούπαλος), (Βιολί)
Μαζί τους θα τραγουδήσει, ένας εξαιρετικός τραγουδιστής της Χίου, ο Γιάννης Ρήγος

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
21.30 Συναυλία του Παντελή Θαλασσινού με τη συμμετοχή της Νανας Μπινοπούλου. Θα τον συνοδέψουν φίλοι του μουσικοί, όπως οι Τρίο Χίος, ο Πέτρος Βαρθακούρης, ο Γιώργος Βεντουρής, ο Φίλιππος Λευκαδίτης, και άλλοι...

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
21.00 Τραγούδια και χοροί απ την Καλυμνο
Η Πολιτιστική Ομάδα “Αρχιπέλαγος” σε ένα αφιέρωμα στον Καλύμνιο σφουγγαρά, πλαισιωμένοι από την Νάσια Κονιτοπούλου, και την οικογένεια Καλιδώνη (τα “Καλιδωνάκια”), με την συμμετοχή χορευτικών από την Πάρο και την Κάλυμνο,
22.30 Την εκδήλωση και το πανηγύρι, θα κλείσει η Νασια Κονιτοπούλου με τραγούδια του αείμνηστου Γιώργου Κονιτόπουλου
Θα συνοδεύσουν στο βιολί ο Γιώργος Γαμπιεράκης (εγγονός Γιώργου Κονιτόπουλου), στο Λαούτο ο Γιάννης Σεβαστόπουλος και στην κιθάρα ο Κώστας Μπαλίκος.


Μουσικοχορολογικό  Κέντρο Νάξου με την επωνυμία Γιώργος Κονιτόπουλος. 
Ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού. Η σημασία λειτουργίας ενός τέτοιου πνευματικού κέντρου είναι τεράστια όχι φυσικά για τον Κυνήδαρο αλλά για όλο το νησί και το Αιγαίο (;). 
Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει τίποτα μετά την δημοσίευση του Φ.Ε.Κ.; Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ας πάρει θετική ή αρνητική απόφαση  για την λειτουργία του Κέντρου. 

Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να διαβάσετε το παρακάτω site: 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις