Δημοτικό Σχολείο Κυνιδάρου - Δελτίο Τύπου


Σε συνέχεια του δελτίου τύπου της Τετάρτης 12/9/2012 για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (2012-2013), κάνουμε γνωστό σε όλους τους αναγνώστες του blog και μέλη του συλλόγου το χρονοδιάγραμμα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που αφορά τις εργασίες αντικατάστασης στέγης στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας. 

Το χρονοδιάγραμμα κατατέθηκε στο σύλλογό μας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού "Ο Απίκραντος" στις 5/8/2012 σε κοινή συνεδρίαση των πολιτιστικών συλλόγων. Όπως μας ενημέρωσε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κος Κλουβάτος, αλλά και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κα Φλώρα Τσελέντη-Ναννά, το χρονοδιάγραμμα εφαρμόζεται με ακρίβεια. 
Το θέμα του σχολείου έχει απασχολήσει και τον τοπικό τύπο της Νάξου όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα "Κυκλαδική" και στην ηλεκτρονική της διεύθυνση της εφημερίδας:  http://kykladiki.blogspot.gr/search?updated-max=2012-07-25T10:28:00%2B03:00&max-results=10&start=26&by-date=false με τίτλο "Τι γίνεται με το σχολείο του Κυνιδάρου ;" Το άρθρο φιλοξενεί τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχαν οι τοπικοί φορείς Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού και σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τον Ιούλιο με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κον Μαργαρίτη Μανώλη. 
Είμαστε αισιόδοξοι στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την έναρξη των εργασιών και την ολοκλήρωση του έργου το συντομότερο δυνατόν. Να εφαρμοστεί το χρονοδιάγραμμα που έχει εκδοθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και να γίνουν όλες αυτές οι ενέργειες και διαδικασίες που απαιτούνται από τους αρμόδιους φορείς. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η έναρξη των εργασιών προβλέπεται στις 28/11/2012. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις