Ανακοινώσεις


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Δερβενακίων 20 – 11146 Γαλάτσι
Τηλέφωνο & Fax: 2102927231, http://www.syllogos-kinidarou.blogspot.gr

 «ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ …ΤΕΤΑΡΤΗΣ» 
Φωτο: Ιωάννη Κ. Τουμπακάρη (8ος / 1999)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην αίθουσα του συλλόγου μας θα συνεχιστεί «Το φαγοπότι της …Τετάρτης» με έναρξη την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012Η λέσχη του συλλόγου μας, εκτός από τις ημέρες που λειτουργούν τα χορευτικά συγκροτήματα, κάθε Τετάρτη είναι ανοιχτή με παραδοσιακούς μεζέδες, φαγητά και κρασί από συγχωριανούς μας μάγειρες.
Η αίθουσα του συλλόγου γίνεται στέκι συνάντησης όλων των συγχωριανών μας.
Τα έσοδα της Τετάρτης 14/11/2012, θα διατεθούν για τις εργασίες επισκευής του Αγίου Γεωργίου. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να ενισχυθεί απ’ όλους μας και να αποπερατωθεί, το συντομότερο δυνατόν, το έργο συντήρησης της ενορίας του χωριού μας που έχει ξεκινήσει πριν το καλοκαίρι.
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα παρευρίσκονται στην αίθουσα του συλλόγου, προκειμένου να καταθέτετε απόψεις ή προτάσεις για θέματα και δραστηριότητες που αφορούν το σύλλογό μας.
Σκοπός μας είναι να συναντιόμαστε, να ανταλλάζουμε απόψεις, προτάσεις και να διασκεδάζουμε όπως ο Κυνίδαρος ξέρει να διασκεδάζει.
Καλό χειμώνα!!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην αίθουσα του συλλόγου μας θα συνεχιστούν δωρεάν τα μαθήματα χορού με έναρξη το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012.
Φωτο: Αγνώστου 
Αναλυτικότερα:
α) ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Για παιδιά έως 12 ετών θα λειτουργεί τμήμα κάθε Σάββατο απόγευμα από 17:30 έως 19:00μμ.
β) ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Από 12 ετών και άνω θα λειτουργεί τμήμα επίσης κάθε Σάββατο απόγευμα από 19:00 έως 20:30μμ. 
γ) ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: Έως 31/10/2012 οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή.

Σκοπός είναι οι νέοι μας να είναι κοντά στο σύλλογο με δωρεάν εκμάθηση παραδοσιακών χορών του τόπου και της χώρας μας γενικότερα, για προβολή και διάσωση της παραδοσιακής και χορευτικής μας κληρονομιάς. 
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. και τον υπεύθυνο των χορευτικών τμημάτων κ. Αντρέα Σκουλάξινο. 


Σας περιμένουμε!!!! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις