Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο


Γαλάτσι 11/10/2012
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τα μέλη και φίλους των Πολιτιστικών Συλλόγων Κυνιδάρου «Ο Άγιος Γεώργιος» και "Ο Απίκραντος".
Αγαπητέ συγχωριανέ,
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των συλλόγων μας, εύχονται ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ με υγεία, χαρά και αισιοδοξία. Κάνοντας τον απολογισμό μας για τις εκδηλώσεις που έγιναν το καλοκαίρι στον Κυνίδαρο και παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας προσωπικά και κατ’ επέκταση και οι πολιτιστικοί σύλλογοι, ο βασικός στόχος μας πιστεύουμε ότι εκπληρώθηκε με πολιτιστικά δρώμενα, παρουσιάσεις εθίμων, βιβλίων, παραδοσιακούς χορούς και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού σημείωσαν επιτυχία μετά και τα θετικά σχόλια όσων συμμετείχαν ή παρευρέθηκαν σ’ αυτές. Η συμβολή, η προσφορά και η παρουσία σου στην επιτυχία αυτή, ήταν συγκινητική και είχε ιδιαίτερη σημασία για μας, δίνοντας κουράγιο και δύναμη σε όσους ασχολούμαστε με τον εθελοντισμό και την διατήρηση και ανάδειξη του πολιτισμού μας. Ευελπιστούμε και θέλουμε η προσφορά αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλα μέλη και φίλους του συλλόγου.
Ευχαριστούμε επίσης:
α) Τους εισηγητές στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Καμίνια και καμινιατόροι του Κυνιδάρου Νάξου" κ.κ. Ιωάννη Βερώνη (Δικηγόρος) και τον συγχωριανό μας Ιωάννη Τουμπακάρη (Αρχιτέκτονας Μηχανικός).
β) Τους εισηγητές στην εκδήλωση για την ψυχική υγεία κ.κ. Κων/νο Σκαρβέλη (ψυχολόγος) και τον συγχωριανό μας Κων/νο Κλουβάτο (σχολικός σύμβουλος Α' βάθμιας εκπαίδευσης) 
γ) Τον συγχωριανό μας κ. Κλουβάτο Δημήτρη του Κίμωνα για την παρουσίαση του παραδοσιακού πατητηριού και παραγωγή κρασιού
δ) Τον Σύλλογο Εγκαριτών για τον δανεισμό των καθισμάτων στην Μουσικοχορευτική μας εκδήλωση 
ε) Τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον δανεισμό των w.c. καθ' όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων.

Με τιμή και,
Κυνηδαριώτικους χαιρετισμούς !!!

Τα μέλη του Δ.Σ.:
Λιαδάκης Στέλιος του Νικολάου-Πρόεδρος, Σκουλάξινος Ευάγγελος του Ηλία-Αντιπρόεδρος, Τσελέντης Ιάκωβος του Κων/νου-Γενικός Γραμματέας, Καρποντίνης Δημήτριος του Βασιλείου-ταμίας, Τσελέντη Καλλιόπη του Νικολάου-Αναπλ. γραμματέας, Σκουλάξινος Αντρέας του Δημητρίου-υπεύθυνος χορευτικών, Καρποντίνης Απόστολος του Νικολάου, Καρποντίνης Κων/νος του Γεωργίου, Κονιτόπουλος Απόστολος του Γεωργίου-υπεύθυνοι αίθουσας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Στέλιος Νικ. Λιαδάκης

Ο Γεν. Γραμματέας
Ιάκωβος Κων. Τσελέντης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις