Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στις 3/12/2012

Κατά την συνεδρίαση της Δευτέρας 3/12/2012 του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν:

  • Για την έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας, να σταλεί επιστολή με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου έως στις 20/12/2012.
  • Συζητήθηκαν θέματα και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν το Ημερολόγιο 2013. Το ημερολόγιο θα μοιραστεί δωρεάν στα μέλη του συλλόγου την ημέρα κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.  
  • Έγινε αποδεκτή η οικονομική προσφορά (500€) του συγχωριανού μας Τουμπακάρη Δημήτριου του Αντρέα και εξουσιοδοτείται ο γραμματέας του συλλόγου για να σταλεί ευχαριστήρια επιστολή.
  • Συγκεντρώθηκε συνολικό ποσό ύψους 400€ τα οποία και εστάλησαν στον παπά του χωριού για τις εργασίες συντήρησης του προστάτη του χωριού μας Αγίου Γεωργίου. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν και οι συγχωριανοί μας Χρήστος Κων/νου Κλουβάτος και Γιάννης Ευσταθίου Τσελέντης που προσέφεραν δωρεάν το κρέας που καταναλώθηκε στο "φαγοπότι της Τετάρτης" που είχε αφιερωθεί για το σκοπό αυτό. 
  • Να αποσταλεί επιστολή στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας του χωριού μας και να ζητάμε ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα του Δημοτικού Σχολείου και ποια είναι η εξέλιξη στο θέμα αυτό. Να γνωστοποιηθεί στον κ. πρόεδρο το δελτίο τύπου που έχει συνταχθεί από τον σύλλογό. Με το δελτίο τύπου συμφωνούν ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού "Ο Απίκραντος" και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου. Δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα για το λόγο ότι αναμέναμε γρήγορη εξέλιξη σύμφωνα με τον προγραμματισμό που μας είχε κοινοποιηθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε δημοσιοποίηση του θέματος στο διαδίκτυο, στον τύπο και σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι με το οποίο βρισκόμαστε σε επικοινωνία. 
  • Συζητήθηκε το θέμα των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου και για το τμήμα ενηλίκων αποφασίστηκε να μειωθεί το ετήσιο εφάπαξ ποσό που καταβάλλουν οι συμμετέχοντες. Τα μαθήματα χορού στο τμήμα ενηλίκων διδάσκονται από την συγχωριανή μας Μαρία Κλουβάτου - Τσελέντη, γίνονται κανονικά κάθε Κυριακή από 5:00 έως 6:00 το απόγευμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περαιτέρω διευκρινήσεις και παρατηρήσεις.  
  • Στις 23/12/2012, ημέρα Κυριακή μεσημέρι, θα γίνει το Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην αίθουσα του συλλόγου με παραδοσιακούς μεζέδες από συγχωριανούς μας "μάγειρες". Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να γίνουμε όλοι μια παρέα και να ανταλλάξουμε χριστουγεννιάτικες ευχές με "βιολιά", τραγούδι και χορό. Το "φαγοπότι της Τετάρτης" 19/12/2012 δεν θα γίνει. 
  • Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα γίνει στην αίθουσα του συλλόγου, στις 20/01/2013, ημέρα Κυριακή. 
Για τις εκδηλώσεις θα ενημερωθούν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αναλυτικότερα τις προσεχείς ημέρες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις