Νέα του συλλόγου...


Από το ημερολόγιο 2012
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εύχεται σε όλους τους φίλους, μέλη και συγχωριανούς, Καλά Χριστούγεννα. Όπως το άστρο των Χριστουγέννων φώτισε τον ουρανό και οδήγησε τους μάγους, ας μας φωτίσει όλους μας για έναν καλλίτερο κόσμο και ας μας οδηγήσει στο δρόμο της αγάπης και της ευτυχίας. Το νέο έτος να φέρει σε όλους ψυχική και πνευματική ανάταση που τόσο ανάγκη το έχουμε όλοι μας.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Σας προσκαλούμε την Κυριακή 30/12/2012 το μεσημέρι ώρα 13:30, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20-Γαλάτσι) σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να βρεθούμε όλοι μαζί παρέα, με ντόπιους και συγχωριανούς μας καλλιτέχνες. Να αφήσουμε πίσω το 2012 και να ευχηθούμε για ένα αισιόδοξο 2013. Το μενού θα περιλαμβάνει άριστα παραδοσιακά φαγητά από ντόπιους «μάγειρες» και καλό κρασί. Η τιμή ανά άτομο είναι 10 ευρώ.

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εστάλη από το Διοικητικό Συμβούλιο, τονίζοντας για άλλη μια φορά τα προβλήματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου στο χωριό. Είναι η δεύτερη επιστολή προς τις τοπικές αρχές του χωριού μας με την οποία ζητάμε ενημέρωση επί του θέματος του Δημοτικού σχολείου, χωρίς μέχρι σήμερα να έχουμε έγγραφη απάντηση. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου ο οποίος μας κοινοποιήθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, οι εργασίες συντήρησης του Δημοτικού Σχολείου πρέπει να ξεκινήσουν στις ...14/01/2013. Πιστεύουμε ότι ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Τοπική Κοινότητα Κυνιδάρου, θα ευαισθητοποιηθούν και θα μας απαντήσουν υπεύθυνα για την πορεία αυτού του θέματος. Μπορεί να ζούμε στην Αθήνα, να είμαστε εσωτερικοί μετανάστες, όμως ποτέ δεν έπαψε η σκέψη και η καρδιά μας να είναι στον Κυνίδαρο. 

Στις 20 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή, στις 7:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20-Γαλάτσι). Καλούνται όλα τα μέλη και φίλοι του συλλόγου να παρευρεθούν. Η εκδήλωση αυτή είναι από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του συλλόγους μας. Είναι μία ευκαιρία να συναντηθούμε συγχωριανοί και φίλοι, να ανταλλάξουμε ευχές και να ανανεώσουμε την εγγραφή μας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα βραβευτούν οι νέοι φοιτητές που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας. Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε το 2013 να είναι έτος γεμάτο με ελπίδα και αισιοδοξία για την εκπλήρωση των στόχων μας. 

Έχει σταλεί επιστολή στα μέλη του συλλόγου σχετικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Η αποστολή των επιστολών είναι σημαντικό οικονομικό έξοδο για τον σύλλογο αφού πρέπει να αποστέλεται σε 400 μέλη περίπου. Με σκοπό την μείωση αυτής της δαπάνης και προκειμένου να υπάρχει γρήγορη και συνεχή ενημέρωση των μελών, όσα μέλη μας διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση και επιθυμούν να ενημερώνονται άμεσα, μπορούν να μας αποστείλουν το E-mail και κινητό τους τηλέφωνο. Επίσης όσα μέλη επιθυμούν να ανρτήσουν στο blogs του συλλόγου θέματα που αφορούν το χωριό μας, μπορούν να επικοινωνούν με τον γενικό γραμματέα και να στέλνονται τα θέματα σε μορφή word.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις