Δελτίο Τύπου

 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο γλέντι στην αίθουσα του συλλόγου μας στις 30/12/2012. 
Μέλη και φίλοι του συλλόγου αποχαιρετίσαμε το 2012 με βιολιά, φαγοπότι και πολλές ευχές για το νέο έτος. 
Βασικοί συντελεστές της εκδήλωσης που πρόσφεραν κέφι στους παρευρισκομένους ήταν ο συγχωριανός μας Χρήστος Τσελέντης-τραγούδι και βιολί, ο Γιάννης Ρεφενές-λαούτο και τραγούδι, ο Μιχάλης Παρτσινέβελος-βιολί και ο συγχωριανός μας Μανώλης Τουμπακάρης- Λαούτο και τραγούδι. 

Οι συγχωριανοί μας μάγειρες Αποστόλης Ν. Καρποντίνης, Δημήτριος Β. Λεγάκης, Αποστόλης Γ. Κονιτόπουλος και Χρήστος Ι. Καρποντίνης, για άλλη μια φορά έδειξαν τις ικανότητες τους σε παραδοσιακά φαγητά και μεζέδες. 
Στο μαγείρεμα αλλά και στο σερβίρισμα βοήθησε επίσης και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, η Σταυρούλα Α. Κονιτοπούλου. 
Η εκδήλωση με ομιλία του προέδρου του συλλόγου Στέλιου Λιαδάκη, καλοσωρίζοντας τους παρευρισκομένους και εύχοντας το νέο έτος να φέρει υγεία και χαρά σε όλους. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε λαχειοφόρος με κλήρωση πέντε βιβλίων του συγχωριανού μας Μανώλη Κατσούρη και πέντε δωρεάν φορολογικών δηλώσεων από το Λογιστικό γραφείο VTAX Λογιστικές-Φορολογικές-Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Ιωάννης Βιτζηλαίος.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στο αποχαιρετιστήριο γλέντι του 2012, τους μουσικούς που μας διασκέδασαν αφιλοκερδώς, τους μάγειρες για τα παραδοσιακά φαγητά που προσφέρθηκαν και το Λογιστικό γραφείο του κου Ιωάννη Βιτζηλαίου για την προσφορά του. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ...ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΛΠ. 
ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΤΩ... ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ. 
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις