Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στις 21/1/2013

Κοπή πίτας 20/01/2013
Κατά την συνεδρίαση της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου 2013 του Διοικητικού Συμβουλίου, συζητήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου και αναγνώστηκε το σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον γραμματέα του Δ.Σ. στο blogs του συλλόγου.
Ο πρόεδρος κ. Στέλιος Λιαδάκης χαρακτήρισε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, επιτυχημένη αφού η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα αλλά και η προσέλευση των μελών και φίλων ήταν μεγάλη. Από τον ταμία και τον πρόεδρο του Δ.Σ. έγινε ενημέρωση των εξόδων και εσόδων της εκδήλωσης με ομόφωνη αποδοχή από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Τα μέλη του συλλόγου εξόφλησαν τις συνδρομές τους και παράλληλα εγγράφηκαν ως νέα μέλη του συλλόγου οι εξής: Χερουβήμ Μιχάλης του Νικολάου, Κλουβάτου Κονδυλία του Σταύρου, Αντωνάκη Σοφία του Πέτρου, Κονιτοπούλου Μαρία του Δημητρίου, Κονιτόπουλος Γεώργιος του Νικολάου.
Στην συνέχεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία του συλλόγου, το χωριό μας, έγινε ο προγραμματισμός των επόμενων εκδηλώσεων και αποφασίστηκαν τα εξής:
 Αλληλογραφία (εισερχόμενα - εξερχόμενα)
Από τον γραμματέα ανακοινώθηκε η αλληλογραφία προς τον σύλλογο. α) Από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας εστάλη η υπ' αριθμόν 878/20-1-2013 επιστολή με τίτλο "Δημιουργία γηπέδου" με την οποία προτείνεται να κατασκευαστεί στον πολυχώρο αθλητισμού και πολιτισμού "Βασίλειος Αποστόλου Αντωνάκης" γήπεδο από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αφού βέβαια παραχωρηθεί ο χώρος στο Δήμο με ενοικίαση καταβάλλοντας ο Δήμος συμβολικό ποσό. Έγινε διαλογική συζήτηση και ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει αποδεκτή η πρόταση του προέδρου της Τ.Κ.  του χωριού αφού στην υπάρχουσα μελέτη προβλέπεται η κατασκευή γηπέδου στο κτήμα "Μοναστηριακό". Προϋπόθεση για την κατασκευή του γηπέδου είναι να εφαρμοστούν οι όροι των συμβολαίων της δωρεάς και η μελέτη η οποία έχει γίνει αποδεκτή από τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού.Εξουσιοδοτείται ο γραμματέας να αποστείλει σχετική επιστολή στο πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κυνιδάρου. β) Με την υπ' αριθμόν 879/20-1-2013 επιστολή του ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Κώστας Ιακ. Κλουβάτος, μας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Κ. στις 3/2/2013 που θα γίνει στην "Κορωνιά". Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή - χαιρετισμός στην εκδήλωση της τοπικής κοινότητας στην οποία να αναφέρετε επίσης ο σκοπός της επιστολής που εστάλη στον Δήμαρχο για το Δημοτικό σχολείο καθώς και η αποδοχή μας για την δημιουργία γηπέδου στον πολυχώρο αθλητισμού και πολιτισμού. 
Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού
Παρουσίαση της μελέτης για την δημιουργία πολυχώρου αθλητισμού και πολιτισμού
Ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη ότι κατόπιν τηλεφωνικού αιτήματος μας στο Δήμο Γαλατσίου, μας παραχωρείται η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου για την πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης στις 23/2/2013, ημέρα Σάββατο, απογευματινές ώρες. Αποφασίστηκε να προχωρήσουμε άμεσα τις εργασίες που απαιτούνται σε συνεννόηση με τον πολιτικό μηχανικό κ. Κώστα Ιωαν. Τουμπακάρη για την διοργάνωση της εκδήλωσης. 
Αποκριάτικη χοροεσπερίδα
Κατόπιν έρευνας που έγινε για την διοργάνωση αποκριάτικης χοροεσπερίδας, αποφασίστηκε να γίνει μεσημέρι, στις 10/3/2013 (μεσαία Κυριακή της Αποκριάς) στο κέντρο "Συντριβάνι". 
Εθελοντική Αιμοδοσία
Μετά από συνεννόηση του προέδρου με το Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", ορίστηκε η μέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην αίθουσα του συλλόγου την Κυριακή από 9:00 έως 13:00 μ.μ., 3/3/2013
Γενική εκλογο-απολογιστική συνέλευση
Αποφασίστηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση να γίνει στην αίθουσα του συλλόγου, την Κυριακή 24/3/2013.  

Σύμφωνα με τα παραπάνω εξουσιοδοτείται ο γραμματέας του συλλόγου προκειμένου να σταλούν: α) χαιρετισμός - επιστολή στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Κ., β) επιστολή στον πρόεδρο της Τ.Κ. Κυνιδάρου κον Κων/νο Κλουβάτο για την αποδοχή του αιτήματος "δημιουργίας γηπέδου" στον πολυχώρο αθλητισμού και πολιτισμού "Βασίλειος Απ. Αντωνάκης" γ) Ενημερωτική επιστολή προς τα μέλη του συλλόγου για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί. Παράλληλα θα προγραμματίζονται από το Δ.Σ. οι εκδηλώσεις που αναφέρθηκαν για πληρέστερη ενημέρωση των μελών μας και δ) Να εκδοθούν καρτέλες για τα νέα μέλη του συλλόγου, να εγγραφούν στο βιβλίο μελών και να καταχωρηθούν στο αρχείο αλληλογραφίας και συνδρομών. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις