Δελτίο Τύπου



Το καλοκαίρι 2012 στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που έγιναν στο χωριό με διοργανωτές τους πολιτιστικούς συλλόγους, έγινε αρχική παρουσίαση της προμελέτης για την δημιουργία του πολυχώρου αθλητισμού και πολιτισμού «Βασίλειος Αποστόλου Αντωνάκης» στη θέση Μοναστηριακό. 
Όπως είναι γνωστό τα κτήματα αυτά είναι δωρεά των κυριών Σοφίας και Ειρήνης Αντωνάκη προς τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού, με την προϋπόθεση να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος αθλητισμού και πολιτισμού που θα συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη τόσο του χωριού μας, όσο και του νησιού μας γενικότερα.
Η μελέτη έχει ανατεθεί στο συγχωριανό μας πολιτικό μηχανικό Κων/νο Ιωάννου Τουμπακάρη η οποία έχει ολοκληρωθεί. Αποφασίσαμε να γίνει γνωστή στους συγχωριανούς μας, στα μέλη και φίλους των πολιτιστικών συλλόγων και σ’ όλους τους αρμόδιους φορείς.
Ήδη υπάρχει πρόταση από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μέσω της Τοπικής Κοινότητας του χωριού για εκμετάλλευση τμήματος του πολυχώρου, που συζητούν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και είναι θετικοί στην πρόταση της Τοπικής Κοινότητας.
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε το Σάββατο 23/2/2013 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει τιμητική αναφορά στην κα Σοφία Αποστόλου Αντωνάκη, μία από τις δωρήτριες των κτημάτων προς τους πολιτιστικούς μας συλλόγους μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου προς τιμή της κ. Σοφίας Αντωνάκη την έχει ανακηρύξει «Ευεργέτιδα» του συλλόγου.

Σας περιμένουμε!!!!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ «Ο Άγιος Γεώργιος»
Δερβενακίων 20, 11146 Γαλάτσι, Τηλέφωνο: 2102927231

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις