Εθελοντική Αιμοδοσία 3/3/2013


Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους αιμοδότες και αιμοδότριες που προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου στις 7/3/2013.
Προσήλθαν συνολικά 26 αιμοδότες. 
1) Τσελέντης Ιωάννης του Ευσταθίου, 
2) Τσελέντης Ιάκωβος του Κων/νου, 
3) Τσακωνιάτη Νικολέτα του Γεωργίου, 
4) Κάτσαρης Παναγιώτης του Κων/νου, 
Ο γεν. Γραμματέας Ιάκωβος Τσελέντης
5) Γιαννακαράς Απόστολος του Βασιλείου, 6) Μαύρου Κυριακή του Νικολάου, 7) Καρποντίνης Δημήτριος του Νικολάου, 8) Μαραντίδης Αλέξανδρος του Αντωνίου, 9) Καρποντίνης Τριαντάφυλλος του Νικολάου, 10) Τσελέντης Ιάκωβος του Νικολάου, 
11) Μπακουλοπούλου Ειρήνη του Ιωάννου, 12) Τσελέντη Καλλιόπη του Νικολάου, 
13) Λιαδάκης Νικόλαος του Βασιλείου, 
14) Καρποντίνης Βασίλειος του Δημητρίου, 15) Γκούφας Νικόλαος του Δημητρίου, 
16) Καρποντίνης Χρήστος του Ιωάννου, 
17) Μπαρδής Στέλιος του Εμμανουήλ,
18) Καρποντίνης Ιωάννης του Νικολάου, 
19) Σκουλάξινος Ευάγγελος του Ηλία, 20) Κλουβάτος Νικόλαος του Αποστόλου, 21) Κλουβάτου Αικατερίνη του Αλέξανδρου, 22) Καρποντίνης Ιωάννης του Δημητρίου, 23) Λεγάκη Γεωργία του Δημητρίου, 24) Καρποντίνης Ιωάννης του Γεωργίου, 25) Μητρόπουλος Δημήτριος του Κων/νου και 26) Κουνάδη Μαρία του Ευσταθίου.
Επισημαίνουμε και πάλι ότι η προσφορά αίματος είναι μία προσφορά ανεκτίμητης αξίας και αγάπης γι’ αυτό ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να προσφέρουν αίμα. 
Τέλος ευχαριστούμε τους  γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» για τις συμβουλές τους, την προσφορά και αφοσίωση στο λειτούργημα τους.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!!!!!


Η αναπλ. Γραμματέας Πόπη Τσελέντη




Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Ευάγγελος Σκουλάξινος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις