Αναζήτηση στο Blogs μας

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου - Συγκρότηση Δ.Σ.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 συνεδρίασαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετά τις εκλογές της 21ης Απριλίου 2013 με θέμα "Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα". 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Ιάκωβος Κων/νου Τσελέντης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Βασιλείου Καρποντίνης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευάγγελος Ηλία Σκουλάξινος
ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Γεωργίου Καρποντίνης
ΤΑΜΙΑΣ: Στέλιος Νικολάου Λιαδάκης
ΜΕΛΗ: Ανδρέας Δημητρίου Σκουλάξινος, Ιωάννης Δημητρίου Τσελέντης, Βασίλης Γεωργίου Λεγάκης, Αποστόλης Νικολάου Καρποντίνης.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. ανάφερε: "Η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μέχρι σήμερα, θα πρέπει να μας ευαισθητοποιήσει και να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις απέναντι στα μέλη του συλλόγου. Ανεξάρτητα από τη θέση που ο καθένας έχει στο Δ.Σ., καλούμαστε να διοικήσουμε ένα δραστήριο σύλλογο σωστά και να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιουσία του. Από τη στιγμή που θέσαμε την υποψηφιότητα μας δείχνουμε ότι υπάρχει διάθεση, η αγάπη για το σύλλογο και το χωριό μας είναι δεδομένη και όλοι θέλουμε να λειτουργήσουμε ως μια καλή οικογένεια. Διαθέτουμε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα σ' αυτή την προσπάθεια και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο μας για το καλό του συλλόγου και κατ' επέκταση του χωριού μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου