Θέματα Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, καλεί τα μέλη του σε μια καλή και δημιουργική συνεργασία. 
Η συμμετοχή των μελών στις δραστηριότητες του συλλόγου και κυρίως της νεολαίας με προτάσεις και ιδέες, θα είναι για το Δ.Σ. πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.  
Περιμένουμε τη νεολαία να έρθει κοντά στο σύλλογο.
Κυνίδαρος 10/05/2013, 9:00π.μ.
Τράπεζα Αίματος: Υπεύθυνοι για την τράπεζα αίματος του συλλόγου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" ορίστηκαν με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου οι: α) Ιάκωβος Τσελέντης (πρόεδρος), β) Δημήτρης Καρποντίνης (αντιπρόεδρος) και γ) Στέλιος Λιαδάκης (ταμίας). 
Ευχαριστήρια επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο εστάλη από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Πρεσβ. Μιχαήλ Φραγκουλόπουλο, για την οικονομική και ηθική συμπαράσταση του συλλόγου μας στο έργο της ανακαίνισης του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στον Κυνίδαρο.
Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού. Ανατέθηκε ο καθαρισμός τμήματος του Πολυχώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού "Βασίλειος Α. Αντωνάκης". Το τμήμα θα καθαριστεί κατάλληλα προκειμένου να γίνουν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού μας. 
Κυνίδαρος 10/05/2013, 10:32π.μ
Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εστάλη από τον Απεραθίτικο Σύλλογο Νάξου τονίζοντας μεταξύ άλλων ".... την ιδιαίτερα σημαντική παρουσία του συλλόγου μας, εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην παράδοση και στον πολιτισμό του τόπου μας...". 
Επίσης συγχαρητήρια επιστολή εστάλη από τον σχολικό σύμβουλο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και συγχωριανό μας Κώστα Γ. Κλουβάτο. 

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις: Προγραμματίζονται οι εκδηλώσεις για το "Καλοκαίρι 2013" στον Κυνίδαρο και είναι θέματα που θα απασχολήσουν τις επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις