Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου


Προγραμματίζονται οι εκδηλώσεις για το "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013" με προτάσεις, συζητήσεις και συνεργασία με διάφορους παράγοντες. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σύντομα θα ανακοινωθεί κατόπιν και συνεργασίας και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας "Ο Απίκραντος". Οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας είναι:   

ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
Μετά από συζήτηση των μελών του Δ.Σ. με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε η εκδήλωση να γίνει στις 10 Αυγούστου 2013, ημέρα Σάββατο.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠ. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ"
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η μελέτη για την δημιουργία Πολυχώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού στο χωριό μας, σύντομα θα κατατεθεί από τους μηχανικούς για έκδοση της σχετικής άδειας. Παράλληλα η υπάρχουσα μελέτη θα κατατεθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει μέχρι σήμερα η έναρξη μέρους των εργασιών που απαιτούνται για την διαμόρφωση του χώρου, υπολογίζεται στο τέλος του χρόνου. Το Διοικητικό Συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε τα εξής: α) Ορίστηκε τριμελής επιτροπή δοαχείρισης των διαδικασιών προς ενημέρωση του Δ.Σ., από τους Ιάκωβο Τσελέντη (πρόεδρο), Στέλιο Λιαδάκη (ταμία) και Ευάγγελο Σκουλάξινο (γραμματέα), β) Να προχωρήσουμε στην κατασκευή πινακίδας που θα αναγράφει ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ». γ) Να προχωρήσουμε στην διαδικασία πώλησης των λοιπών ακινήτων (αγροτεμαχίων) μετά την εφαρμογή του νέου νόμου, δ) Να σταλεί έγγραφο στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και στον πολιτιστικό σύλλογο επαναφέροντας το θέμα της ενοικίασης του κτήματος «Μαντηλαριά».   

ΗΜΕΡΕΣ ΧΟΡΟΥ
Για άλλη μια χρονιά σε συνεργασία με την εταιρεία "ΑΦΟΙ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ-ΝΑΞΙΑΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Ο.Ε.", θα πραγματοποηθούν οι "Ημέρες Χορού" στον Κυνίδαρο. ΟΜΟΦΩΝΑ κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της εταιρείας Γιάννη Νικ. Καρποντίνη αποφασίστηκε το πρόγραμμα που έχει ως εξής: α) την Παρασκευή 19/7/2013, 11:00 το πρωί στην Πλάτσα δωρεάν εργαστήρι για παιδιά, β) την Παρασκευή επίσης 19/7/2013, 8:30 απόγευμα στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού με εισιτήριο εκδήλωση με προβολή videos, ντουέτο (Near) με δύο χορευτές και ολοκλήρωση της εκδήλωσης με την ομάδα DIE WOLKE που αποτελείται από μία χορεύτρια, δύο μουσικούς και ένα φωτιστή γ) το Σάββατο 20/7/2013, 11:00 το πρωί στην Πλάτσα δωρεάν εργαστήρι για παιδιά. 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
Το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας θα είναι πιθανότατα η 20η και 21η Αυγούστου 2013 (Τρίτη – Τετάρτη). Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και φέτος για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερες φιάλες αίματος ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας. Σκοπός μας είναι να καθιερωθεί αυτό το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας και πρέπει όλοι μας να συμβάλλουμε σ' αυτή την προσπάθεια. 

Καλούμε τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων να στηρίξουν και να βοηθήσουν στις εκδηλώσεις και να είναι κοντά στους συλλόγους μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις