Δελτίο Τύπου Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων 2

 ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Μικροί - Μεγάλοι στο χορό
Η καλοκαιρινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού «Βασίλειος Απ. Αντωνάκης», το Σάββατο 10/8/2013. 
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου του χωριού Αντώνης Νικ. Καρποντίνης, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τους συγχωριανούς για τις προσφορές τους στην εκδήλωση "ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ".
Ο πρόεδρος του συλλόγου μας Ιάκωβος Τσελέντης κάνοντας την έναρξη της εκδήλωσης ανάφερε τα εξής:
«…Κυρίες–κύριοι, αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού μας, σας καλωσορίζουμε σε ένα ακόμα ΚΥΝΙΔΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ, σε ένα  ΚΥΝΙΔΑΡΙΩΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ. 
Πιστοί στο καλοκαιρινό, Αυγουστιάτικο ραντεβού μας, εδώ στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού «Βασίλειος Αποστ. Αντωνάκης», ιδιοκτησία των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού μας, χάρη στην μεγαλόψυχη προσφορά της συγχωριανή μας Σοφίας Αποστόλου Αντωνάκη. 
Παρακαλώ το ζεστό σας χειροκρότημα.
Μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων μας
Να ευχαριστήσουμε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού που όπως γνωρίζετε εργάζονται για το καλό των συλλόγων και του χωριού μας, προσφέροντας εθελοντική εργασία και να τονίσουμε ότι ο εθελοντισμός στις μέρες μας, έχει ιδιαίτερη σημασία και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ να πούμε σε όσους συγχωριανούς μας βοήθησαν στην σημερινή εκδήλωση, προσφέροντας τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους.
·   Πρώτα απ’ όλα να ξεκινήσουμε από τους ψήστες Βαγγέλη Ν. Γεροντάκη, Βαγγέλη Β. Φλεριανό, Βαγγέλη Γ. Καρποντίνη και Γιώργο Β. Καρποντίνη.

Ετοιμασίες στην κουζίνα
·     Στο βράσιμο της γίδας τους : Δημήτρη Β. Λεγάκη και Χρήστο Ι. Καρποντίνη.
·    Τις γίδες προσέφεραν οι : Δημήτρης Ιωάν. Καρποντίνης (Μήτσακας), Γιώργος Δημ. Καρποντίνης (γιος του Μήτσακα), Γιάννης Τσελέντης (Γραμματικού), Νίκος Βασιλείου Λιαρμακόπουλος, Ιάκωβος Ευστ. Καρποντίνης, Γιάννης Νικ. Τσελέντης (Τσελεντονικόλα), Αλέκος Ιωάν. Κουνάδης (Λειβαδιτάκι), Δημήτρης Νικ. Δερλερές (Ντερλεράκι) και Νικόλαος Ιακώβου Τουμπακάρης.
·  Καθαρισμός πατάτας: Τάσος Μονδέλος, Προφητίδης Γεώργιος, Παρτσινέβελος Γεώργιος, Καρποντίνης Δημήτρης του Καζακονικόλα, Καρποντίνης Νικόλαος του Ιωάννη (Κοκκινάκι) και τους Νίκο Ευαγγέλου Γεροντάκη και Γιώργο Ιωάννου Καρποντίνη οι οποίοι συνεχίζουν και στο τηγάνισμα της πατάτας.
· Κρασί προσέφεραν οι: Γιώργος Ιωάννου Καρποντίνης, Γιάννης Στυλ. Κονιτόπουλος, Κώστας Ιωάννου Τσελέντης, Γιάννης Κων/νου Τσελέντης, Στέλιος Ευαγ. Γεροντάκης.
· Ρακί προσέφερε ο Δημήτρης Ιωάννου Τσελέντης και τα λεμόνια είναι προσφορά του Αντρέα Σκουλάξινου.
·   Ευχαριστούμε επίσης τον Βασίλη Γεωργίου Κλουβάτο (Βασιλαρακιού) για το κόψιμο των κρεάτων και το φορτηγό – ψυγείο που χρησιμοποιούμε στις εκδηλώσεις μας.
·      Τον Βαγγέλη Εμμ. Κουνάδη για την κατασκευή της εξέδρας των μουσικών.
·      Τους Βαγγέλη και Βασίλη Φλεριανό για τις ηλεκτρολογικές εργασίες τους.
· Την κα Δανάη Κουτελιέρη, παραγωγό του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού «Ραδιοφωνία Κυκλάδων» για τις ανακοινώσεις της και διαφήμισης της εκδήλωσής μας.
·      Τον Δημήτρη Κερρά (Τσιπούρας) για την προσφορά του πάγου.
·      Τον Βασίλη Ιωάννου Καρποντίνη (Καζακογιαννάκι) για την τακτοποίηση των τραπεζιών.   
Όλοι μαζί λοιπόν έχουμε συμβάλλει, έχουμε προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες, με στόχο να περάσουμε μια αξέχαστη αυγουστιάτικη βραδιά με νησιώτικη μουσική και τραγούδια, γίδα βραστή και αγνό καλό κρασί.
Η ορχήστρα του Βαγγέλη Κονιτόπουλου
Σ’ αυτό βέβαια θα βοηθήσουν, θα συμβάλλουν και οι μουσικοί που έχουμε σήμερα κοντά μας. 
Ο αυθεντικός νησιώτης, Κυνιδαριώτης, μουσικός ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ με την ορχήστρα του, τα παιδιά του ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, είναι μαζί μας και είναι έτοιμοι να μας διασκεδάσουν με πολύ–πολύ νησιώτικο τραγούδι.
Να σας ενημερώσουμε ότι τα εισιτήρια που πήρατε στην είσοδο είναι αριθμημένα και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν 10 αριθμοί που θα αντιστοιχούν σε δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας και μέτρησης οστικής πυκνότητας στο Διαγνωστικό Κέντρο MEDISCAN http://mediscan.gr στη Χώρα Νάξου περιοχή Πλάτανος.
Κλείνουμε με μία παράκληση. Να σεβαστούμε λίγο το χώρο που βρισκόμαστε και να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα τσιγάρα γιατί ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος. 
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!»

Αφοί Κλουβάτοι-Μπιλάκος-Γ. Κάβουρας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Για μία ακόμα χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας διοργανώνει μία επιτυχημένη εκδήλωση που αποτελεί τον "κορμό" των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Συνεχίζει με μεράκι την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας και σ' αυτό βέβαια η συμβολή των μελών και φίλων του είναι τεράστια. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους τους, για την συμβολή, προσφορά και την παρουσία τους στην εκδήλωση μας. Μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο του συλλόγου μας, να στηρίζουμε τον εθελοντισμό, να διατηρούμε και να αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας.
Ευχαριστούμε η προσφορά τους να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και να έρθουν ακόμα περισσότερα μέλη πιο κοντά στο σύλλογο μας. 
Χαλάρωση μετά την εκδήλωση στην Κορωνιά



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις