Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου


Αποφάσεις συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου

1231/ΘΕΜΑ 2/14-10-2013, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ
Μετά την εισήγηση του προέδρου ο οποίος ανάφερε ότι είναι σε εκκρεμότητα το θέμα αυτό και οι λύσεις είναι α) αν έχουν κατατεθεί τα σχέδια για έκδοση αριθμού άδειας, η αποθήκη θα δηλωθεί ως αποθήκη εργοταξίου, β) αν δεν κατατεθούν εγκαίρως να προβούμε στη νομιμοποίηση της αποθήκης που γίνεται ηλεκτρονικά (άμεσα) και το ποσό του προστίμου καταβάλλεται ανά μήνα και για διάρκεια 10 μηνών, το οποίο με την έκδοση της άδειας γίνεται διακοπή, γ) να προχωρήσουμε στο γκρέμισμα της αποθήκης. Πρότεινε μετά και τη διαβεβαίωση του μηχανικού, να συμφωνήσουμε να ισχύσει μία από τις δύο πρώτες περιπτώσεις δηλαδή αν δεν έχει προχωρήσει η άδεια και δηλωθεί η αποθήκη ως αποθήκη εργοταξίου, να προχωρήσουμε στη νομιμοποίηση της και όχι στο γκρέμισμα της…
Οι ......υπεύθυνοι της Τετάρτης....
ΟΜΟΦΩΝΑ έγινε δεκτή η πρόταση του προέδρου δηλαδή, αν δεν έχει εκδοθεί αριθμός αδείας σύντομα για να δηλωθεί η αποθήκη ως αποθήκη εργοταξίου, να προχωρήσουμε στη νομιμοποίηση της αποθήκης από τον μηχανικό Κων/νο Ι. Τουμπακάρη και όχι στο γκρέμισμα της.

1231/ΘΕΜΑ 3/14-10-2013 ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
Όπως είναι γνωστό έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης αριθμού αδείας για την διαμόρφωση του χώρου και τη δημιουργία ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στον Κυνήδαρο. Ένα σημαντικό έργο για τον Κυνήδαρο και κατ΄ επέκταση για το νησί μας. 
Προκύπτει η αναγκαιότητα να προχωρήσουμε στη συνένωση των οικοπέδων που ανήκουν στους Πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού μας. Για το λόγο αυτό: ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε α) να προταθεί στον Πολιτιστικό σύλλογο Κυνιδάρου «Ο Απίκραντος», να γίνει συνένωση των δύο οικοπέδων με παραχώρηση του οικοπέδου τους προς τον σύλλογό μας, προκειμένου το οικόπεδο να γίνει ένα και να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, β) να προχωρήσει η έκδοση του αριθμού αδείας σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εγκριθεί και κατόπιν της έκδοσης αριθμού άδειας, ο μηχανικός να κάνει την πράξη της κάθετης ιδιοκτησίας και να γίνει ο διαχωρισμός των οικοπέδων κατά τα αναλογούντα μερίδια από τη δωρεά με σχετική συμβολαιογραφική πράξη. Η κάθετη ιδιοκτησία θα περιλαμβάνει τα μερίδια κατά ¾ και ¼ καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους των αγροτεμαχίων.

1231/ΘΕΜΑ 4/14-10-2013 ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Μαθήματα παραδοσιακών χορών : Παιδιά ηλικίας έως 15 ετών
Σε προηγούμενη συνεδρίαση αποφασίστηκε να υπογραφεί η σχετική σύμβαση με το Ι.Κ.Υ. για την συμμετοχή του Συλλόγου μας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα με τίτλο «Διά Βίου Μάθηση-Εκπαιδευτικές Συμπράξεις GRUNDTVIG» με τίτλο «Re-discovering Games, Culture and Tradition». Ζητήθηκαν πρόσθετα στοιχεία που θα πρέπει να καταθέσουμε και τα στοιχεία αυτά αφορούν τον καθορισμό : α) Υπεύθυνων προγράμματος, β) Νόμιμου αντιπροσώπου του συλλόγου, γ) Ομάδα εργασίας υλοποίησης του προγράμματος. 
Σύμφωνα με τα παραπάνω ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε και ορίστηκαν :
1) Υπεύθυνοι προγράμματος
Καρκαλέτση Φένια
Πάσχος Κων/νος
Τρομπέτα Ειρήνη
2) Νόμιμος εκπρόσωπος του συλλόγου
Ιάκωβος Τσελέντης, πρόεδρος του Δ.Σ.
3) Ομάδες εργασίας
Ιωάννης Δ. Τσελέντης, Μέλος Δ.Σ.
Ευαγγελία Α. Κλουβάτου, Μέλος συλλόγου
Κων/νος Γ. Καρποντίνης, Μέλος Δ.Σ.
Αντρέας Δ. Σκουλάξινος, Μέλος Δ.Σ.
Κατερίνα Ι. Τσελέντη, Μέλος χορευτικού τμήματος
Σοφία Σ. Λιαδάκη, Μέλος χορευτικού τμήματος

1232/ΘΕΜΑ 1/21-10-2013/Νέο μέλος στο Δ.Σ.
Μαθήματα παραδοσιακών χορών: Παιδιά ηλικίας έως 25 ετών
Με απόφαση της 50ης ΓΕΝΙΚΉΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/10/2013 στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι), νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ορίστηκε κατόπιν ψηφοφορίας η Σοφία Κουκουλάρη-Λεγάκη του Μιχαήλ. Η Σοφία Λεγάκη είναι ενεργό μέλος του συλλόγου σαράντα έξι χρόνια (Ημερομηνία εγγραφής 16/4/1967). Έχει συνεργαστεί με όλα τα Δ.Σ. προσφέροντας πολλά στη λειτουργία της αίθουσας αλλά και στις εκδηλώσεις του συλλόγου. Τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν την κα Λεγάκη και ευχήθηκαν καλή συνέχεια με τη Σοφία και συνεργασία ως μέλος του Δ.Σ.από σήμερα.
 
1232/ΘΕΜΑ 2/21-10-2013/ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΜΑΝΩΛΗ
Κατόπιν πρότασης του συγγραφέα, ιστοριοδίφη και συγχωριανού μας Μανόλη Κατσούρη, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε ο σύλλογός μας να είναι εκδότης του βιβλίου με τίτλο «ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΝΙΔΑΡΟ. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ». 

Πρόκειται για μία εικόνα του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου, που ήρθε από την Κωνσταντινούπολη στον Άγιο Γεώργιο στο χωριό. Η εικόνα αυτή δωρίστηκε από συγχωριανούς μας (δεν ζουν σήμερα όπως μας ενημερώνει στην επιστολή του ο συγγραφέας), οι οποίοι και φρόντισαν να έρθει η εικόνα στην ενορία μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις