Ανακοινώσεις (1)

ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΔΑΡΟ ΝΑΞΟΥ
Όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και κατόπιν ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε και προγραμματίζουμε εκδρομή στον Κυνήδαρο για συμμετοχή μας στο έθιμο των φουστανελάδων με ημερομηνία αναχώρησης 27/2/2014 από Πειραιά και επιστροφή στις 3/3/2014 από Νάξο.
Σε συνεργασία με την Blue star ferries θα εκδοθεί ομαδικό εισιτήριο για άνω των 20 ατόμων με κόστος εισιτηρίου (αλερετούρ) 47 ευρώ το άτομο. 

Θα πρέπει να μέλη και φίλοι του συλλόγου που επιθυμούν να συμμετέχουν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γιατί υπάρχει πρόβλημα στην επιστροφή που είναι η ημέρα της Καθαρής Δευτέρας. 

Καταλαβαίνουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες για μετακινήσεις, όμως πιστεύουμε ότι είναι ευκαιρία κυρίως για όσους έχουν μεγαλώσει στην Αθήνα, για τη νεολαία μας, να συμμετάσχουν στα παραδοσιακά αποκριάτικα έθιμα του χωριού μας. 
Ένα ταξίδι που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το έθιμο των φουστανελάδων και των μόσκαρων.































ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 
Η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του συλλόγου θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ μεσημέρι, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, στο κέντρο ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ. 
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με πολύ νησιώτικο τραγούδι και χορό, να καμαρώσετε τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας και να γλεντήσουμε Κυνηδαριώτικα.

 






 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις