Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

Πρόσφατες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας:

Σύσκεψη Ομοσπονδίας ΝΑξιακών Συλλόγων στην αίθουσα του συλλόγου
Στην υπ' αριθμόν 1243 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Ο.ΝΑ.Σ. με θέμα τον προγραμματισμό μουσικο-χορευτικής βραδιάς. 
Έχει γραφεί σχετικό άρθρο: http://syllogos-kinidarou.blogspot.gr/2014/02/blog-post_14.html




Χορευτικό τμήμα για συμμετοχή σε εκδήλωση προς τιμή του Γ. Κονιτόπουλου 
Προτάθηκε από την συγχωριανή μας κα Νάσια Κονιτοπούλου, να συμμετέχει χορευτικό μας τμήμα σε εκδήλωση που γίνεται προς τιμή (κάθε χρόνο) του Γιώργου Κονιτόπουλου στην Πάρο. Τα έξοδα μεταφοράς του χορευτικού τμήματος είναι δωρεά από την Blue Star Ferries, διαμονής προσφορά των ξενοδόχων της Πάρου καθώς και ένα γεύμα προσφορά του Μιχάλη Κονιτόπουλου. 
Στην υπ' αριθμόν 1243 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε η συμμετοχή χορευτικού μας τμήματος στην ανωτέρω εκδήλωση και σε επόμενη συνεδρίαση θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση από τους διοργανωτές (Νάσια και Μιχάλη Κονιτόπουλο) και αφού καθοριστούν ορισμένες λεπτομέρειες.

Αποδοχή προσφοράς Κων/νου Γεωργίου Καρποντίνη
Ο Κώστας Καρποντίνης του Γεωργίου, προσέφερε μικροφωνική εγκατάσταση, αποτελούμενη από κονσόλα και δύο ηχεία για τις ανάγκες του συλλόγου και τα οποία τοποθετήθηκαν στην αίθουσα του συλλόγου. Είναι μια σημαντική και μεγάλη προσφορά, τα μηχανήματα ανήκουν στην περιουσία του συλλόγου και στην υπ' αριθμόν 1244 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ΟΜΟΦΩΝΑ έγινε αποδεκτή την προσφορά του αναπληρωτή γραμματέα Κώστα Καρποντίνη. Τον ευχαριστούμε για τη σημαντική προσφορά του, αφού η μικροφωνική εγκατάσταση είναι πολύ χρήσιμη στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

Αποκριάτικη εκδήλωση στις 16 Φεβρουαρίου 2014
Παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα, η αποκριάτικη εκδήλωση μας είχε συμμετοχή από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Ήταν παραδοσιακή εκδήλωση με φουστανελάδες, μασκάροι και πρώτη φορά με θέατρο μικρής διάρκειας από παιδιά του μικρού χορευτικού τμήματος που σκηνοθέτησε και οργάνωσε η δασκάλα τους Ευαγγελία Αποστόλου Κλουβάτου. 
Υπήρχε πολύ νεολαία στην εκδήλωση και αυτό είναι ευχάριστο και ενθαρρυντικό για το Δ.Σ. Στη λαχειοφόρο έγινε αναφορά με ονομαστική κατάσταση στους προσφέροντες. 
Στην υπ' αριθμόν 1244 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο απολογισμός της αποκριάτικης εκδήλωσης έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεκτός. Έχει γραφεί σχετικό άρθρο: http://syllogos-kinidarou.blogspot.gr/2014/02/16-2-2014-1.html

Εθελοντική Αιμοδοσία στις 9/3/2014 με τον Απεραθίτικο σύλλογο
Όλοι μας γνωρίζουμε την χρησιμότητα και τη σημασία της αιμοδοσίας. Όσες περισσότερες μονάδες αίματος συγκεντρώσουμε, τόσο πιο αισιόδοξα εξετάζει την αιμοδοσία μας το νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ που συνεργαζόμαστε. Παρόμοια πρόταση για συνεργασία με άλλους συλλόγους ή ομάδες, έχει γίνει για το θέμα αυτό και από την διευθύντρια της αιμοδοσίας του νοσοκομείου κα Τσολάκου.
Μετά από συζήτηση με τον συγχωριανό μας Μανώλη Τουμπακάρη του Ιωάννου που είναι και μέλος του Απεραθίτικου συλλόγου της Αθήνας, στην υπ' αριθμόν 1244 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να συμμετέχει και ο Απεραθίτικος Σύλλογος της Αθήνας, στην εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας στις 9/3/2014. 

Χορήγηση φιαλών αίματος
Ενημέρωση έγινε από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου ότι τις τελευταίες ημέρες από την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας, χορηγήθηκαν συνολικά 10 μονάδες αίματος για ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στα Νοσοκομεία «Υγεία», «Ιπποκράτειο», «Σισμανόγλειο», και «ΚΑΤ». 

Συντήρηση παραδοσιακών ενδυμασιών
Να προγραμματιστεί η συντήρηση των παραδοσιακών ενδυμασιών του συλλόγου αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ στην υπ' αριθμόν 1244 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Υπεύθυνος από το Δ.Σ. ορίστηκε ο Αντρέας Σκουλάξινος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις