Γενική Συνέλευση 23/3/2014

Άποψη αίθουσας του συλλόγου
Την Κυριακή 23/3/2014 και ώρα 11:00 το πρωί στην αίθουσα του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Ιωάννης Κων/νου Τουμπακάρης και ο Γραμματέας Κων/νος Γεωργίου Καρποντίνης, συντόνισαν με επιτυχία όλη τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης που έχει ως εξής:
Ο πρόεδρος και γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης


Ως φόρος τιμής και μνήμης στους θανόντες Κυνηδαριώτες για το 2013 και 2014, διαβάστηκαν από το Μανώλη Κατσούρη με κάθε λεπτομέρεια και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από τα μέλη.

Από τον πρόεδρο του συλλόγου Ιάκωβο Κων/νου Τσελέντη, διαβάστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός των πεπραγμένων του συλλόγου για το διάστημα Μάρτιος 2013 έως 28-2-2014 και από τον ταμία Στέλιο Νικολάου Λιαδάκη, μοιράστηκε στα μέλη πίνακας εσόδων και εξόδων για το ανωτέρω διάστημα και έγινε ο οικονομικός απολογισμός
Ο Χρήστος Κ. Τσελέντης ανάγνωσε την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής όπου μαζί με τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, έγιναν ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και κατατέθηκαν στα εισερχόμενα έγγραφα του συλλόγου. 
Δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις σε απορίες των μελών από τον πρόεδρο και τον ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τοποθετήσεις και προτάσεις έκαναν τα μέλη: Νικόλαος Κ. Τσακωνιάτης, Μανώλης Ι. Τουμπακάρης, Σταύρος Σπηλιάκος (επίτιμο μέλος), ο πρόεδρος Ιάκωβος Τσελέντης, το μέλος του Δ.Σ. Ανδρέας Σκουλάξινος.
Εκδόθηκε ψήφισμα που αφορά την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών στο νησί μας και στην περιοχή του Βουρλά. 
Σχετικά με το θέμα του Δημοτικού Σχολείου στο χωριό, ο πρόεδρος ανάφερε τα εξής: Από το διαδίκτυο ενημερωθήκαμε ότι Δευτέρα 24/3/2014 γίνονται τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου στον Κυνήδαρο. Ένα σημαντικό έργο για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο χωριό μας μετά το Νηπιαγωγείο. Δυστυχώς δεν έχουμε καμία άλλη πληροφόρηση για το θέμα αυτό.    

Διαβάστε τον Διοικητικό Απολογισμό:
https://drive.google.com/file/d/0B6EIaKkZqJ1qaDdRNlRDYXdkU0U/edit?usp=sharing

Διαβάστε τον Οικονομικό Απολογισμό:
https://drive.google.com/file/d/0B6EIaKkZqJ1qY1hGLUxhODBRcFE/edit?usp=sharing

Διαβάστε την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής:
https://drive.google.com/file/d/0B6EIaKkZqJ1qUmRFcjVyTTVsMFU/edit?usp=sharing

Διαβάστε την έκθεση το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης:
https://drive.google.com/file/d/0B6EIaKkZqJ1qXy1nZWpvNG9WMlU/edit?usp=sharing

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις