Δελτίο Τύπου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 9/3/2014

Δημήτρουλας Φώτης, Γιάννης Τσελέντης, Μαρία Κλουβάτου, Χριστίνα Καρποντίνη 
Άλλη μια κοινωνική προσφορά προστέθηκε στις επιτυχημένες εκδηλώσεις του συλλόγου μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος", ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20-Γαλάτσι). 
Ευχαριστούμε επίσης το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" για την άριστη συνεργασία και ευγένεια τους καθώς και το "μάγειρα" του συλλόγου Δημήτρη Λεγάκη που φρόντισε για το φαγητό και τους μεζέδες που προσφέρθηκε από το σύλλογο στο προσωπικό του νοσοκομείου.
Μιχάλης Κλουβάτος, Γιάννης Καρποντίνης
Φίλες και φίλοι,
Η συμμετοχή σ' αυτή την "πράξη ζωής" ήταν μεγάλη και σε συνδυασμό με την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε το καλοκαίρι του 2013 στον Κυνήδαρο, η Τράπεζα Αίματος του συλλόγου μας ενισχύθηκε σημαντικά. Συμβάλλουμε σε μια κοινωνική προσφορά και για άλλη μια φορά ο σύλλογός μας αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός είναι δυναμικός τρόπος κοινωνικής συμμετοχής και παρέμβασης στην καλυτέρευση της κοινωνίας μας με πράξεις και όχι λόγια. 
Η Τράπεζα Αίματος του συλλόγου, έχει πρωταρχικό της στόχο την κάλυψη των αναγκών σε αίμα για κάθε συγχωριανό και συνάνθρωπο μας που βρίσκεται σε επείγουσα ανάγκη

Η αντιδήμαρχος του Δήμου Γαλατσίου κα Μαρία Αλιμπέρτη.
Αρκετοί εθελοντές αιμοδότες, -για διάφορους λόγους- δεν μπόρεσαν να έρθουν στην Αιμοδοσία ή παρευρέθηκαν χωρίς να προσφέρουν αίμα. Ενημερώνουμε λοιπόν ότι όποιος επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή να πάει στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Παίδων Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να αναφέρουν το όνομα της Τράπεζας Αίματος του συλλόγου.

Η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί όπως κάθε καλοκαίρι 
στον Κυνήδαρο. 

Παναγιώτης Κάτσαρης, Κώστας Καρποντίνης

Γεωργία Λεγάκη, Σοφία Κλουβάτου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις