Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης

Στον Κυνήδαρο στις 25 Αυγούστου 2014, οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Κυνηδάρου (μόνιμοι και παρεπιδημούντες) συνήλθαν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ύστερα από προφορική πρόσκληση των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού, 
α) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» 
β) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΔΑΡΟΥ «Ο ΑΠΙΚΡΑΝΤΟΣ».

Στην Γενική συνέλευση παρευρέθηκαν μέλη των Δ.Σ. των πολιτιστικών συλλόγων και μέλη του νέου Τοπικού Συμβουλίου με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Κων/νο Κλουβάτο.

Στην έναρξη της γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος του συλλόγου Ιάκωβος Τσελέντης, ανάφερε ότι η γενική συνέλευση πραγματοποιείται μετά από πρόταση του Δ.Σ. του συλλόγου μας, η οποία έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεκτή και από το Δ.Σ. του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΝΙΔΑΡΟΥ «Ο ΑΠΙΚΡΑΝΤΟΣ». 
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι ενεργήσαμε, σταθμίζοντας και υλοποιώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συνόλου της τοπικής κοινωνίας του χωριού μας, για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων σε επείγοντα θέματα του χωριού μας. 
Τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση είναι τα εξής:
1) Αντικειμενικές αξίες ακινήτων περιοχής Κυνηδάρου - ΕΝΦΙΑ
2) Τα νερά του Κυνηδάρου - Πηγή Σκουλικαριάς
3) Επίσκεψη Κοινοτικού Ιατρού
4) Δρομολόγια ΚΤΕΛ
5) Κυκλοφοριακό πρόβλημα με φορτηγά
6) Καθαριότητα χωριού και παραλιών στο Ακρωτήρι
7) Συντήρηση αγροτικών οδών και κεντρικού δρόμου Κυνηδάρου-Χώρας
8) Περιπατητικά μονοπάτια
9) Βιολογικός
10) Νερό πηγής Γαρήνου
11) Περιφερειακή οδός

Ψήφισμα εκδόθηκε για δύο από τα παραπάνω θέματα με σκοπό την προβολή τους μέσω του διαδικτύου, τοπικού τύπου κλπ. 

Κατατέθηκε επιστολή επισυνάπτοντας το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Αρ. Πρωτ. 15575/1-9-2014) για ικανοποίηση των αιτημάτων μας. 
Αποφασίστηκε η καλλίτερη δυνατή συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού με  tο τοπικό συμβούλιο, προκειμένου να προβληθούν μέσω αυτού και τα υπόλοιπα προβλήματα και βασικά θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του Κυνηδάρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις