Ανακοινώσεις


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ.
Προγραμματίστηκαν οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και οι τακτικές συνεδριάσεις θα γίνονται κάθε 1η και 3η Δευτέρα του μήνα. Επόμενη συνεδρίαση έχει οριστεί Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 8:30 μ.μ.στην αίθουσα του συλλόγου.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ
Η αίθουσα του συλλόγου μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα μέλη μας για διάφορες εκδηλώσεις όπως πάρτι, γιορτές και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, μετά από συνεννόηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η αίθουσα καθαρίζεται δύο φορές την εβδομάδα και όταν χρησιμοποιείται από τα μέλη θα πρέπει να παραδίδεται καθαρή. 

Οι ώρες λειτουργίας της αίθουσας του συλλόγου (Δερβενακίων 20-111 46 Γαλάτσι) έχουν ως εξής: 
1) Κάθε Τετάρτη από 8:00 το απόγευμα, με παραδοσιακούς μεζέδες και καλό κρασί.
2) Κάθε Σάββατο από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. και 5:00 έως 7:00 το απόγευμα, 
3) Κυριακή από 5:00 έως 7:00 το απόγευμα. 
4) Επίσης λειτουργεί το συνδρομητικό κανάλι της nova και η αίθουσα θα είναι ανοικτή για να παρακολουθούμε ποδοσφαιρικούς αγώνες κάθε Σάββατο και Κυριακή από 7:00 το απόγευμα. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να παίρνεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1) Διαβάστε στο παρακάτω σύνδεσμο το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων του χωριού που έγινε στις 25/8/2014. 
 https://docs.google.com/document/d/1y4zipAOWYJBuxU-_fN-RBUvUxthCAyPnDCzY_KFn0lc/edit


2) Νέο μέλος του συλλόγου μας με Αρ. Μητρώου 1269 είναι ο κ. Γιώργος Εμ. Κουνάδης. 

3) Από την επανίδρυση του συλλόγου (1961), έχει γίνει μερική βιβλιοδέτηση των αρχείων του συλλόγου. Αποφασίστηκε και συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια και βιβλιοδετούνται όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα και φακελοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου μέχρι σήμερα. Καταγράφονται και διαχωρίζονται τα βιβλία που υπάρχουν στο αρχείο του συλλόγου. Κρίνεται αναγκαίο η κατασκευή βιβλιοθήκης στο γραφείο η οποία θα φέρει και θέσεις για τις παραδοσιακές ενδυμασίες.

4) Όπως είναι γνωστό ο Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού θα φέρει το όνομα ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ μετά από επιθυμία της δωρήτριας Σοφίας Αντωνάκη. Έχει αποφασιστεί και είναι σε εξέλιξη η κατασκευή του πορτρέτου του Βασίλειου Αποστόλου Αντωνάκη, το οποίο θα τοποθετηθεί στην αίθουσα του συλλόγου (Θα ακολουθήσει περαιτέρω ενημέρωση). 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις