Ημερολόγιο 2015

Στην υπ' αριθμόν 1260/3-11-2014 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ το θέμα του ημερολογίου 2015, με τίτλο "Τα Νερά Του Κυνηδάρου". 
Στο ημερολόγιο 2015, θα παρουσιάσουμε κείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για ένα επίκαιρο θέμα όπως είναι το ΝΕΡΟ και για να τονίσουμε ότι η Βουνοκοιλάδα του Κινιδάρου είναι ότι καλύτερο στο ορεινό εσωτερικό ενός νησιού, του μεγέθους της Νάξου. Περίκλειστη περιμετρικά, από τα γύρω της υψώματα και τις βαθιές χαρανδρώσεις, απλώνεται και κυριαρχεί στο ζωτικότερο τμήμα, της Διοικητικής Περιφέρειας του Κινιδάρου, διαμορφώνοντας το χαρακτήρα της καθημερινής ζωής του Κυνηδαριώτη. Μια ευλογημένη περιοχή με στέρνες που τροφοδοτούν τις αγροτικές καλλιέργειες και μικροκτήματα των κατοίκων, πλήθος μικροπηγών διάσπαρτες στην περιοχή του χωριού μας, που ξεδιψούσανε οδοιπόρους, υποζύγια, κοπάδια και πλούσια νερά που τροφοδοτούν ακόμα και την Πρωτεύουσα του νησιού μας, τη Χώρα. 

Σκουλικαριά
Συνεχίζουμε να εκδίδουμε ημερολόγια με σκοπό, τα κείμενα και το φωτογραφικό υλικό που θα παρουσιάσουμε σε συνεργασία με Κυνηδαριώτες επιστήμονες, να έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, να προβάλλεται η παράδοση και να γνωρίσουν οι νέοι την ιστορία του χωριού μας. Ευχαριστούμε τον συγχωριανό μας Δημήτρη Κίμωνα Κλουβάτο (Ναξιοσάμιο Αιγαιοπελαγίτη) για τη βοήθεια του στη σύνταξη των κειμένων και των στοιχείων που μας έδωσε για τη σύνταξη του ημερολογίου 2015. 

Το ημερολόγιο θα διανεμηθεί δωρεάν στα μέλη και φίλους του συλλόγου, θα είναι έγχρωμο, δεκατεσσάρων σελίδων, κάθε σελίδα θα περιλαμβάνει έως έξι διαφημίσεις και όσοι επαγγελματίες συγχωριανοί και μη επιθυμούν, μπορούν να διαφημιστούν, να διαφημίσουν την επιχείρησή τους ή να είναι χορηγοί του ημερολογίου. Οι διαφημίσεις ή χορηγίες θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί έως 30/11/2014 σε συνεννόηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περαιτέρω πληροφορίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις