Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου


Θέματα Συζήτησης 
  1. Ενημέρωση από πρόεδρο.  
  2. Χριστουγεννιάτικο Γλέντι 
  3. Εορταστικές εκδηλώσεις Δήμου Γαλατσίου 
  4. Ενημέρωση από εκπρόσωπο για θέματα Ο.ΝΑ.Σ.
Θέμα 1ο : Ενημέρωση από πρόεδρο.
Α) Τράπεζα αίματος
Πρόσφατα από την τράπεζα αίματος του συλλόγου δόθηκαν συνολικά επτά (7) μονάδες αίματος σε ασθενής συγχωριανούς μας και μη μετά από αιτήματα συγχωριανών μας. 

Β) Συμμετοχή του συλλόγου στις εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου 
Συμμετείχαμε στην εκδήλωση του Δήμου Γαλατσίου "1ος Αγώνας Δρόμου" που σκοπούς είχε την βούληση των δημοτών για την διατήρηση του ΠΑΛΑΙ ως χώρος αθλητισμού & πολιτισμού, την άθληση ως τρόπος ζωής για την υγεία των κατοίκων του Δήμου και τον εθελοντισμό των κατοίκων για την διεξαγωγή της εκδήλωσης. 
Παιδιά με παραδοσιακές ενδυμασίες προσέφεραν έπαθλα, κύπελλα, μετάλλια κλπ, στους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου και βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Γαλατσίου, αντιδήμαρχους και άλλους παράγοντες του Δήμου.

Γ) Πορτραίτο Βασίλειου Αποστόλου Αντωνάκη
Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το πορτραίτο του Βασίλειου Αποστόλου Αντωνάκη από το συγχωριανό μας Λουκά Καλλιαντάση. 
Απομένει η κατασκευή κάδρου και σε επόμενη συνεδρίαση θα αποφασιστεί εκδήλωση παρουσίασης του πορτραίτου που θα γίνει στην αίθουσα του συλλόγου.

Δ) Τουρνουά Τάβλι
Αποφασίστηκαν: α) Ορίστηκε ημερομηνία λήξης κατάθεσης των αιτήσεων η Τετάρτη 10/12/2014, β) Να ενημερωθούν γνωστοί, φίλοι, συγγενείς και ενδιαφερόμενοι μέσω τηλεφώνου, με e-mail κλπ, για την απόφασή μας με όριο συμμετεχόντων τα 16 άτομα για να ανακοινωθεί το πρόγραμμα. 
Δημήτρης και Σοφία Λεγάκη - Αποστόλης Κονιτόπουλος
[Με την συμπλήρωση των 16 συμμετεχόντων, θα υπάρχει ανακοίνωση - ενημέρωση για τους όρους και ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά].

Θέμα 2ο: Χριστουγεννιάτικο Γλέντι
Αποφασίστηκε η εκδήλωση με τίτλο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ να γίνει στην αίθουσα του συλλόγου, την Κυριακή 28/12/2014 μεσημέρι, με παραδοσικούς μαζέδες και φαγητά από συγχωριανούς μάγειρες και Κυνηδαριώτικο καλό κρασί. Θα διασκεδάσουμε με βιολί και λαούτο από συγχωριανούς μας μουσικούς. 
Η τιμή εισόδου καθορίστηκε σε 15,00 ευρώ ανά άτομο.
[Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση, πρόσκληση και ανακοίνωση της εκδήλωσης].
 
Θέμα 3ο : Εορταστικές εκδηλώσεις Δήμου Γαλατσίου
Μετά από πρόταση του Δήμου Γαλατσίου με σκοπό να δοθεί εορταστική ατμόσφαιρα στην αγορά του Δήμου, αποφασίστηκε να συμμετέχουμε ως εξής: α) Να πούμε τα κάλαντα κατά μήκος της οδού Βέικου την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και β) Στις 21/12/2014, ημέρα Κυριακή από τις 12:00 το μεσημέρι έως 13:30, να γίνει εκδήλωση σε σημείο της οδού Βέικου σε συνεννόηση με τον Δήμο Γαλατσίου. Στους περαστικούς θα μοιραστεί ρακί, ρακόμελο, ξεροτήγανα, θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα παραμύθια κλπ. 
[Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση, πρόσκληση και ανακοίνωση της εκδήλωσης].


Θέμα 4ο : Ενημέρωση από εκπρόσωπο της Ο.ΝΑ.Σ.
Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών
Από τον Αντρέα Σκουλάξινο έγινε ενημέρωση στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι επιτροπή της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), είχε συνάντηση με τον Υπουργό κ. Βρούτση Ιωάννη. Στη συζήτηση τέθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το νησί μας όπως, το λιμάνι, το οδικό δίκτυο του νησιού, σμυριδικό ζήτημα, φράγμα Τσικαλαριού, περιφερειακός δρόμος νησιού, ΧΥΤΑ, κλπ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις