Ανακοινώσεις - Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

Εθελοντική Αιμοδοσία


Η εθελοντική αιμοδοσία είναι χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας, αγάπης και είναι πάνω απ’ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Εντός του 2015 έχουν προσφερθεί περίπου 20 μονάδες αίμα σε μέλη και φίλους του συλλόγου.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του χωριού μας και σας προσκαλούμε να συμβάλλουμε και να δια δώσουμε όλοι μαζί τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Ένα μικρό ποσοστό πληθυσμού σήμερα προσφέρει αίμα, ενώ χρειαζόμαστε πολλούς περισσότερους αιμοδότες για να καλυφθούν οι αναγκαίες ποσότητες, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες.

Το σύνθημα του συλλόγου μας και για άλλη μια φορά είναι: 
ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ – ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ. 

Ζητάμε τη συμμετοχή σας σ’ αυτή την προσπάθεια, στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 9:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι, τηλέφωνο: 2102927231 ή 6977319555 κ. Τσελέντης).
Στο τέλος της αιμοδοσίας, θα γίνει κλήρωση και τυχεροί αιμοδότες, θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο την αφίσα:
https://drive.google.com/file/d/0B6EIaKkZqJ1qRnFQMFI5dGJjbGc/view?usp=sharing

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
Σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης, η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του συλλόγου.
Συμπληρώνονται δύο (2) χρόνια περίπου από τις τελευταίες εκλογές ανάδειξης μελών του Δ.Σ. και σύμφωνα με την υπ' αριθμόν 1271/16-2-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προσκαλούμε τα μέλη του συλλόγου στην Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00 το πρωί στην αίθουσα του Συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι, τηλέφωνο: 2102927231) με θέματα:
α) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου
β) Απαλλαγή της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου
γ) Συγκρότηση εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης μελών Νέου Διοικητικού Συμβουλίου
δ) Άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (απαιτείται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών), η Γενική Συνέλευση, μεταφέρεται για την επόμενη Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 την ίδια ώρα με όσα μέλη παρευρεθούν.

Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο, τη σχετική πρόσκληση:
https://drive.google.com/file/d/0B6EIaKkZqJ1qTndQQ19mM1dyVHc/view?usp=sharing

Βιβλιοδεσία Εισερχομένων και Εξερχομένων
Ολοκληρώθηκε η βιβλιοδέτηση των εισερχομένων και εξερχομένων εγγράφων του συλλόγου από την επανίδρυση του (1961) έως και τον Απρίλιο 2013.
Συνολικά έγιναν εννέα (9) τόμοι, με χρονολογική σειρά, με σκληρό υλικό βιβλιοδεσίας, χρώματος βυσσινί, που φέρουν την επωνυμία του συλλόγου.

Μητρώο Δικαιούχων Ε.Κ. - Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα
Ο σύλλογος εγγράφηκε και απέκτησε τον δικό του κωδικό αναγνώρισης (Participant Identification Code - PIC) για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα ανταλλαγής πολιτισμών.
Ο κωδικός αυτός θα χρησιμοποιείται για υποβολή επιχορηγήσεων, συμμετοχής μας σε ευρωπαϊκά προγράμματα κλπ.
Επίσης, μετά από πρόσκληση που μας έγινε, δεχτήκαμε και αποφασίστηκε ομόφωνα, να δηλώσει συμμετοχή ο σύλλογος μας σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο ήδη συμμετέχει η Γαλλία και η Ιταλία. Στο πρόγραμμα αυτό διαχειριστής θα είναι ο σύλλογος και αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος, όπου και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις....

Ονοματοθεσία Πλατείας
Κατατέθηκε επιστολή μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στο Δήμο Γαλατσίου, με αίτημα την ονομασία της πλατείας που βρίσκεται πλησίον της αίθουσας του συλλόγου, να ονομαστεί σε "Πλατεία Κυνηδάρου"

Η πλατεία περικλείεται από τις οδούς: Δερβενακίων, Μπουμπουλίνας, Σκρα και Ναυαρίνου. 
Πιστεύουμε να δει θετικά ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και η αρμόδια επιτροπή ονοματοθεσίας πλατειών και οδών το αίτημα μας. 

Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο τη σχετική επιστολή προς το Δήμο Γαλατσίου:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις