Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 22/3/2015

Την Κυριακή 22/3/2015 και ώρα 11:00 το πρωί στην αίθουσα του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών μας με θέματα ημερήσιας διάταξης:
α) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
β) Απαλλαγή της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου
γ) Ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών
δ) Θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας.

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Ιωάννης Κων/νου Τουμπακάρης και η Γραμματέας Μαρία Δημητρίου Μονδέλου, συντόνισαν με επιτυχία όλη τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης. 

1) Από τον συγχωριανό μας ιστοριοδίφη κ. Μανώλη Κατσούρη, ως φόρο τιμής και μνήμης διαβάστηκαν οι αποβιώσαντες Κυνηδαριώτες για τα έτη 2014 και 2015 και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους. 

2) Από τον πρόεδρο του συλλόγου Ιάκωβο Κων/νου Τσελέντη, διαβάστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός των πεπραγμένων του συλλόγου για το διάστημα 1/3/2014 έως 15/3/2015 και από τον ταμία Στέλιο Νικολάου Λιαδάκη, μοιράστηκε στα μέλη πίνακας εσόδων και εξόδων για το ανωτέρω διάστημα που αφορούσε τον οικονομικό απολογισμό. 

3) Η Νίνα Κ. Τουμπακάρη ως μέλος την Εξελεγκτικής Επιτροπής, διάβασε την σχετική έκθεση όπου μαζί με το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, έγιναν ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, κατατέθηκαν στα εισερχόμενα έγγραφα του συλλόγου και έγινε η απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. 

4) Ο πολιτικός μηχανικός Κων/νος Ι. Τουμπακάρης υπεύθυνος της μελέτης για έκδοση αριθμού αδείας για τον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού "Βασίλειος Α. Αντωνάκης", έκανε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης έγκρισης της μελέτης, αναφέροντας τα πιθανά σενάρια για τυχόν καθυστερήσεις κλπ. 

5) Τέθηκαν ερωτήματα, απορίες και παρατηρήσεις από τα μέλη. Από τους απερχόμενους πρόεδρο (Ιάκωβο Τσελέντη) και ταμία (Στέλιο Λιαδάκη), δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και επεξηγήσεις σύμφωνα και με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. 

6) Τοποθετήσεις και προτάσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν το σύλλογο και το χωριό μας, έκαναν τα μέλη: α) Νικόλαος Κων/νου Τσακωνιάτης (Βιολογικός καθαρισμός, επανασύνδεση παλαιών μελών με το σύλλογο, επέκταση οικισμού κλπ.), β) Ανδρέας Δ. Σκουλάξινος (θέματα ΟΝΑΣ κ.α), Αντιγόνη Αντ. Καρποντίνη (συνδρομές μελών), γ) Γιάννης Κων. Τουμπακάρης (συνδρομές μελών, αρχείο συλλόγου, διευκρινήσεις περί μελέτης του έργου και όρων δόμησης κλπ), δ) Ιάκωβος Κ. Τσελέντης (περί συνδρομών και παλαιών οφειλών μελών, συνάντηση με τους βουλευτές του Νομού μας κλπ), ε) Στέλιος Ν. Λιαδάκης και στ) Νίκος Γκούφας (επίσης περί συνδρομών και παλαιών οφειλών κλπ). 

7) Κατά τις τοποθετήσεις των μελών, έγιναν προτάσεις που τέθηκαν σε συζήτηση και ψηφοφορία. 

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης έχουν ως εξής: 

  • Ημερομηνία εκλογών αποφασίστηκε: Κυριακή 26 Απριλίου 2015. 
  • Εκλέχτηκε η Εφορευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές για ανάδειξη νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η επιτροπή οφείλει να ενημερώσει εγγράφως τα μέλη του συλλόγου για την διενέργεια των εκλογών στις 26/04/2015. 
  • Στη συνάντηση που θα γίνει με τους βουλευτές του Νομού, να τεθούν θέματα όπως ο βιολογικός καθαρισμός, τιμή ζώνης για τον Κυνήδαρο και να σταλεί από το σύλλογο του χωριού και την τοπική κοινότητα υπόμνημα με θέματα-προβλήματα που απασχολούν το χωριό. 
  • Να γίνουν ενέργειες και έγγραφο αίτημα στο Δήμο Γαλατσίου για απαλλαγή Δημοτικών Τελών του συλλόγου. 
  • Να γίνει ρύθμιση παλαιών οφειλών των μελών μας, με εξόφληση των τριών τελευταίων ετών και το υπόλοιπο ποσό θα καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις